Pluspunten
snel geleverd voldoende voorraad duidelijke website duidelijke mobiele versie
VerbeterpuntenBeetje jammer dat de winkel in Nuenen niet op zaterdag open is, als je wat verder weg woont is het niet makkelijk om op een doordeweekse dag langs te komen.
Pluspunten
Bij dit bedrijf een zogenaamde bisontube gekocht. Dezelfde dag een mail dat de bestelling in behandeling was genomen en de volgende ochtend lag hij in de brievenbus. De bisontube was goed verpakt in een stevige enveloppe. Snelle en keurig nette afhandeling. De volgende keer zal ik zeker overwegen om hier iets te kopen mbt geocaching.
Sneller reageren op vragen pr e-mail
In de regel reageren wij binnen een dag op een email, maar in uw geval is het inderdaad pas later gebeurd. Onze excuses daarvoor. We zullen extra hierop letten. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
geen, we hebben nog steeds onze bestelling niet ontvangen
Beste Martine, Onze excuses voor het probleem met de zending. We hebben inmiddels contact met PostNL om te kijken waar het probleem zit. Inmiddels is de zending afgeleverd. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Onze excuses voor het probleem met de zending. We hebben inmiddels contact met PostNL om te kijken waar het probleem zit. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
We bestellen regelmatig bij de Geocachingshop en het gaat altijd prima. Houen zo!
VerbeterpuntenDe betaalwijze was ons niet helemaal duidelijk op de site, we kozen voor een betalingswijze waarvan wij dachten dat het achteraf zou zijn en het moest toch vooraf. Misschien een verbeterpunt voor onszelf...
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering.
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
Snelle en nette levering.
VerbeterpuntenOp andere sites worden de geocoin achievements aangeboden met een coin houder, ik was daarom verbaast dat deze niet bij mijn zending zat.
Pluspunten
Heel snel en altijd correct en goed !
VerbeterpuntenVoor zover ik kan afmeten, niet :)
Pluspunten
Duidelijke, fijne shop!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle service. Op woensdag besteld en donderdag al in huis. Via track en trace kon ik de bezorging volgen.
Pluspunten
Prima verpakt, snel en goedkoop bezorgd (geen overbodig groot pakket) en duidelijke informatie over de status ontvangen.
VerbeterpuntenDeadline waarvoor het 'morgen in huis' is zou nog wat later mogen ;-)