Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenHet assortiment, op buitenlandse site is het assortiment vaak uitgebreider. Verder niets d as n lof.
tracking nummer in de mail werkte (deze keer) niet, waarschijnlijk doordat het een bestelling naar België was.
Pluspunten
De leveringtijd
VerbeterpuntenDe travelbug had lichte schade in de vorm van kleine puntjes
Pluspunten
Snelle en super service
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, goede info
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant maar dat geldt eigenlijk voor alle geocacheshops met hun producten. De duitse winkels zijn wat goedkoper maar ja... de verzendkosten.
Pluspunten
vrijdag in de vroege namiddag besteld en maandag in de bus. En dit was dan van Nederland naar België.
Pluspunten
Besteld en snel geleverd!
Pluspunten
This is one of the best geocaching supply sites in Europe. Their service is fantastic and I will continue to use them again and again.
Pluspunten
De shop levert en communiceert op een heel correcte wijze. Denkt mee en wil, indien mogelijk, helpen bij het vinden van een oplossing.
Pluspunten
groot aanbod, snelle service, snelle levering
Pluspunten
Altijd een snel antwoord op emails, grote kennis van de producten die ze hebben en handige tips.
Pluspunten
Prima niets op aan te merken.
Pluspunten
Alles goed Verlopen .....
Pluspunten
Prima, snel binnen!
Pluspunten
Een mail met de bevestiging van de bestelling. Vlugge en correcte levering.
VerbeterpuntenEén maal betaald een volgsysteem waar de verzending is zou leuk zijn. Soms is het wel moeilijk om een aantal zaken te zoeken, misschien een zoekmachine op jullie eigen site voor de artikelen vlugger terug te vinden!
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. Op dit moment zijn er wat problemen met het volgsysteem van de zendingen. Hier wordt aan gewerkt en we hopen dat postNL dit snel opgelost heeft, We zullen kijken of de zoekfunctie op onze website verbeterd kan worden. Met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne, Geocachingshop