Pluspunten
Duidelijke shop , betalen gaat makkelijk
Pluspunten
Alles zeer goed verlopen. Zeker aan te raden om hier te kopen!!
Pluspunten
snelle en foutloze levering
Pluspunten
Tout c'est c'est absolument bien passé.
Pluspunten
Prima webshop, geen bijzonder op/aanmerkingen. Bedankt!
VerbeterpuntenJammer dat het kettinkje achter de travelbug-sticker zat, en niet eronder in de envelop o.i.d. hierdoor zijn wat rondjes te zien in de sticker.
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. We zullen daar in vervolg beter op letten. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had een voucher voor geocaching.com besteld. Het was ,mijn bedoeling dat die digitaal gemaild zou worden. Dat gebeurt ook, maar dat staat nergens vermeld op de site, dat zorgt voor verwarring.
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. Er stond inderdaad niet expliciet bij dat dit via Email gaat. We hebben het inmiddels aangepast. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
Perfecte service waarvoor een gemeende dankjewel!
Pluspunten
kan moeilijk oordelen want ik heb mijn bestelling nog niet gehad. de vraag is dan ook of ik hem uberhaubt nog wel krijg. dit is niet een zaak van goecachingshop maar van derden die het paket verzenden
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. Uw zending betreft een verzekerde zending naar Noorwegen. Standaard geeft PostNL hier al 4-7 werkdagen voor, maar daarnaast komt ook nog de tijd die Noorse douane nodig heeft. Dit kan de totale verzendtijd dus aanzienlijk beïnvloeden waar wij helaas geen invloed op hebben. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne, Geocachingshop.nl
Pluspunten
Al meerdere malen Geocache® spulletjes besteld en altijd de volgende dag alles netjes in huis. Dat alles op voorraad is, is ook zeer prettig.
VerbeterpuntenIk heb de 'Prikstok pro' besteld en het tasje scheurde aan de binnenzijde al na 2 dagen... :( De stok zelf is perfect en deze heb ik al meerdere malen met plezier gebruikt. Daarom is het jammer dat je door het tasje een beetje een negatief gevoel het product krijgt. Dit heeft natuurlijk niets te maken met de service en dienstverlening van de winkel zelf... :)
Pluspunten
prijs van de producten was top! leveringstijd binnen de 48 uur, zelfs thuis geleverd op een zaterdag! top !
Verbeterpuntenniks of aan te marken !