Pluspunten
Snel. makkelijk en goed geregeld!
Pluspunten
Snel en correct. En een geweldige service die ik nog maar sporadisch tegenkom
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Très bonne qualité et livraison rapide.
VerbeterpuntenUne communication sur le délai de livraison serait appréciable.
Many thanks for your feedback at Kiyoh. An email has been sent to you when the order was shipped (at the same day of the order). Unfortunately, there is possiblity for us to update you on the details of the delivery. That will be possible with larger shipments. Kind regards, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
This was the fastest order I have ever received. I received the order very timely and it was correct.
Pluspunten
De snelle en nette afhandeling, het voordeel van paypall betaling, site is ook netjes
Svp meer vernieuwde of vernieuwende cache-gereedschappen om een cache te maken. Kijk eens over de grens in de andere geocache-shops voor ideeen. Verder alles OK en dank voor de superservice! Paul Wijenberg (N8W8)
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit van de artikelen
Verbeterpuntenassortiment is beperkt
Hartelijk dank voor uw feedback bij Kiyoh. Zoals ik zojuist uitgelegd heb, is voor de verwerking van een premium membership een handmatige actie nodig. Uw bestelling op zondag is daarom maandagochtend verwerkt waarbij u de verwachting had dat het direct zou gaan. Mijn excuses voor deze verwarring. Wij zullen dit in het artikel vermelden. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
de communicatie loopt heel vlot en vind ik wel belangrijk
VerbeterpuntenLogrolletjes zijn te summier
Pluspunten
Snel geleverd, indien niemand thuis, briefje achtergelaten door de post,
Verbeterpuntenbij achterlaten briefje bij de post, misschien vermelden wat ingevuld dient te worden en wat niet, zodat een derde het kan gaan afhalen.. briefje duidelijk ingevuld, vriendin laten afhalen, en bleek dat er nog ergens andere papieren moesten worden ingevuld... dus zelf gaan afhalen dag erna... geen probleem dus , maar was wel handig geweest
Hartelijk dank voor uw feedback op Kiyoh. Helaas hebben wij geen controle over de eisen bij de afhandeling van de buitenlandse zendingen. Dat gebeurt in uw geval door Belgische Post. Gelukkig is de zending goed aangekomen. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
snelle levering. Betaling via Ideal snel bevestigd via email kortom een tevreden klant erbij
Verbeterpuntenik denk niet dat ik een opmerking heb :)
Pluspunten
Positief, netjes en correct.. Duidelijk en zorgvuldig verpakt.. Net geen gehele 10 aangezien er 1 klein verbeterpuntjes is
VerbeterpuntenEr zou een extraatje bij moeten zitten.. echter deze niet ontvangen terwijl ik aan de eisen voldeed. Als men iets beloofd....
Tja, als we iets beloven, dan moeten we het natuurlijk ook nakomen! We hebben inderdaad het extraatje gemist bij uw bestelling. Onze excuses hiervoor. Het wordt morgen alsnog naar u opgestuurd. met vriendelijke groeten, Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Heel snelle service en ook de mogelijkheid om te bestellen als je geen klant bent. Je hoeft geen account aan te maken en dat bevalt goed
Pluspunten
Erg snelle levering! Bedankt voor de goede service.
VerbeterpuntenIk heb niks verkeerds op te merken.