Pluspunten
De levertijd, afhandeling en communicatie was gewoon goed.
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment via goede website beschikbaar.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering. Van de bestelde items had 1 item een defect. Hierover in het weekend per email en telefonisch contact gehad en direct vervangend onderdeel opgestuurd gekregen. In een woord: TOP!
Pluspunten
Makkelijk en goed en snel
VerbeterpuntenPrijzen zijn over het algemeen veel te duur.
Hartelijk dank voor uw feedback via Kiyoh. Voor de meeste producten proberen wij (EU) markt conforme prijzen aan te houden, echter voor sommige specifieke producten, worden we geconfronteerd met relatief hoge verzend- en invoerkosten uit Amerika. We zijn echter permanent op zoek naar andere oplossingen zodat we betere prijzen kunnen berekenen. Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
enorme snelle levering
Pluspunten
veel keuze, snelle levertijd.
Pluspunten
Zending via post verliep zeer vlot. Het trackingsysteem waarmee ik de zending kon volgen werkte minder goed, het werkte met vertraging.
VerbeterpuntenOp de website staat dat een bestelling gedaan vóór 16u00 nog dezelfde dag wordt verstuurd. Bij mijn bestelling heeft het ongeveer 10 dagen geduurd voordat de zending ter plaatse was. Dit kwam vanwege een vakantieperiode, waarvoor alle begrip. Misschien kan je op de site de vakantieperiodes vermelden, zo kunnen klanten hier mee rekening houden ;)
Beste Sonja, In uw geval betrof het een Geocoin die gegraveerd moest worden. Bij die producten geldt een uitzondering op de verzending op dezelfde dag, De verzending is inderdaad een week vertraagd doordat er in de vakantieperiode niet gegraveerd kon worden. Onze excuses voor deze vertraging. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.be / Geocachingshop.nl
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dan : HEEL GOED. Snelle reactie, afspraken nakomen, etc.
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenLevertijd was dit keer wat langer maar daar werd ik wel netjes over geinformeerd.
Pluspunten
Geocoin besteld, volgende dag in huis, inclusief graveren. netjes verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering en alles netjes verpakt.