Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Het artikel dat we vlot toegestuurd kregen was niet helemaal goed qua werking. Ik heb een mail gestuurd, kreeg dezelfde dag antwoord. En zonder problemen werd een vervangend artikel toegestuurd! Super service en fijne mailwisseling.
Pluspunten
Ik heb wat besteld en het snel ontvangen. Product ziet er goed uit.
Pluspunten
Snel. ... correct.... professional. ..goed product
Jullie verzenden waarschijnlijk wel vlug, maar er gaat veel tijd over door post NL. Verzendingskosten vind ik wel wat duur
Hartelijk dank voor uw feedback op Kiyoh. Uw bestelling betreft een pakketje naar België. Voor België staat daarvoor 2-3 dagen en dat is ook netjes gehaald. Wat betreft de kosten voor zending: wij zijn permanent op zoek naar betere (goedkopere) oplossingen. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om uw bestelling op te komen halen. Dan betaalt u geen verzendkosten. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. mvg Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
hele snelle levering !
Pluspunten
communicatie : onmiddellijk antwoord op mails
Verbeterpuntenlevering : via post.nl & Belgische post, eerst gecommuniceerde leverdatum niet gerespecteerd en tracking op post.nl onmogelijk voor Belgische klanten. 4 dagen voor een aangetekende zending is ook wel wat lang.
Hartelijk dank voor uw review of Kiyoh. Over uw zending: deze op de dag van bestelling op weg gestuurd en na 3 dagen afgeleverd op uw adres. Dat is binnen de voorwaarden van postNL (indicatie van de bezorgduur van 2-3 dagen). Het is inderdaad wat jammer dat in de tracking info eerder aangegeven werd dat de zending een dag eerder geleverd zou worden. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Pluspunten
Snel en netjes bezorgt
Pluspunten
Snel en goed kunnen bestellen, ook de levering was snel en naar tevredenheid! Ik kon niet betalen met Ideal, maar dat lag aan de storing bij ING
Pluspunten
Duidelijke site waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Duidelijke communicatie na bestelling en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Ruim aanbod, kwalitatief goede materialen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de eenvoudige wijze van bestellen, betalen en de levering van de goederen. Altijd op tijd, en de wijze van contact is altijd positief, mijn dank.