Pluspunten
Vlotte behandeling bestellingen
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop en lage verzendkosten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
ik had mijn bestelling vlot binnen en was precies zoals ik verwacht had... prima
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site Snelle levering Goed verpakt
Pluspunten
Snelle aflevering van mijn bestellingen!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles wordt mooi op tijd geleverd, er is veel kennis in huis rondom geocaching spullen en wat er mogelijk is. Hebben ze het niet in huis dan wordt er toch naar een mogelijkheid gezocht en dat is erg prettig en daarbij zijn de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nadat fout in Postcode door mij was gemeld, is er direct gehandeld. Uiteindelijk heeft het een week geduurd voordat ik het pakketje had (OK - zat Paasweekend tussen)
Verbeterpuntenbetere check in postcode en straatnaam. Ik 1 typefout gemaakt in postcode en bij de leverancier werd daardoor de straatnaam foutief aangepast en daardoor het pakket niet leverbaar.
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is jammer dat uw pakket met wat vertraging geleverd is. De aanpassing naar een ander adres is automatisch gedaan door PostNL, maar door PostNL is ook geconstateerd dat dit fout was en de correctie is in overleg doorgevoerd. Daardoor is de bestelling inderdaad met vertraging geleverd. We hebben inmiddels contact met onze leverancier voor de postcode check.
Pluspunten
zeer snelle levering (half 4 besteld, volgende dag in huis)
Pluspunten
zeer tevreden over de levering. dag erna al geleverd, denk niet dat dit altijd zo zal lukken naar belgie maar zou wel leuk zijn ook dat je kan volgen je pakketje is tof houden zo
Pluspunten
Alles gekregen zoals besteld. Erg tevreden met mijn spullen, maar dat is altijd zo, daarom koop ik het bij geocachingshop.nl :-)