Pluspunten
Voor mij was er een stipte nakoming van de levertermijn. Zelfs nadat ik zelf vergeten was mijn huisnummer door te geven en een emailtje later., was mijn bestelling er op 2 dagen. Dus perfect!
Verbeterpuntenjl
Pluspunten
zeer vriendelijk en goed geholpen, snelle levering.
Pluspunten
Zeer duidelijke side en snelle service
VerbeterpuntenZijn er niet meer trackebles te vinden van België? Ik vind namelijk voornamelijk Nederlandse spullen en jullie maken toch wel reclame om "de geocachshop" van België te zijn.
Hartelijk dank voor uw feedback. Ondanks dat de meeste producten land onafhankelijk zijn, hebben wij ook diverse Belgische geocoins in ons assortiment (waaronder Caching & Fries en diverse event geocoins). Wij blijven echter verder ontwikkelen en er zullen zeker ook Belgische coins of trackables bij zijn.
Pluspunten
Alles prima, gerne wieder.
VerbeterpuntenSeite auch auf Deutsch. :-)
Pluspunten
Ging allemaal geheel volgens wens. Geen opmerkingen
Pluspunten
Erg snelle levering!
Pluspunten
Very reliable and always responding quickly on questions I have.
Pluspunten
-Snelheid verzending. -Prijs
Pluspunten
alles volgens afspraak correcte levering