Pluspunten
Snelle levering, duidelijke mail over bestelling, levering en volgen van pakketjes.
VerbeterpuntenJammer dat er niet veel verschilende t-shirts (leuke kleurtjes, afbeeldingen, e.d.) te bestellen zijn. Soms lastig zoeken op de site als je iets specifieks zoekt (bijv, coin bij 500 finds).
Pluspunten
Snelle nette behandeling
Pluspunten
Zeer snelle updates op de geplaatste order
Pluspunten
Stempel was exact wat ik wilde en de munt is keurig gegraveerd. Hele snelle levering en snelle terugkoppeling. Spullen waren netjes verpakt en factuur zat in het pakketje. Keurig!!! Met andere leverancier (gcwebwinkel.nl) problemen gehad, bestelling niet volledig geleverd, lost dit niet op en reageert nergens meer op... Zo kan het ook... hela
Pluspunten
Via de live chat was een klein \"probleem\" supersnel opgelost.
Pluspunten
Goede site, betrouwbaar winkelen.
Pluspunten
Gewoon een super snelle service er was iets niet duidelijk wordt ik gebeld hoe het precies moet geleverd worden dus geen verkeerde bestelingen thuis gewoon top voor elkaar
VerbeterpuntenGoedkoper!!!
Pluspunten
Ik kon, door wat later bleek mijn eigen fout, niet inloggen. Ik werd hier super snel bij geholpen. Zodat ik snel mijn bestelling kon plaatsen, Bedankt.
Pluspunten
super snelle en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snel, leveringskosten niet te duur
VerbeterpuntenWaren niet echt goedkoop
Pluspunten
Nette pagina, snel en netjes geleverd. totaal geen klachten.
Pluspunten
Snelle adequate levering
VerbeterpuntenTrackable rugtas in assortiment?
Pluspunten
Goed verpakt, snelle verzending
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen