Pluspunten
snel antwoord op mails en aan de telefoon. leuk gamma bvb coins.
Verbeterpuntenik zou graag wat meer verschillede cache doosjes als keuze hebben, bvb kleine zwarte micro containers. de containertjes die ik nu gekocht heb (doorzichtig, zwart deksel) heten micro, maar zijn toch wat groot voor micro\'s denk ik. kleinere micro doosjes in donkere kleuren (en niet te duur...) zouden een goede aanvulling op het gamma zijn.
Hartelijk dank voor uw feedback op Kiyoh. We hebben micro containers in diverse kleuren en maten. Deze vindt u onder Maken -> Cache containers (of via de zoek functie op \'micro container\'). We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Geocachingshop.nl
Pluspunten
Een top bedrijf
Pluspunten
snelle levering, vriendelijke en spontane communicatie. Oplossen van een probleem met een product was geen probleem :-)
VerbeterpuntenBij het bekijken van sommige tools zie ze er soms wel \'lowbudget\' uit maar dat verklaart misschien wel de lage kostprijs en het land der fabricage. Ik wil gerust meer betalen voor meer betere kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw feedback op Kiyoh. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe producten en producten met een beter prijs/kwaliteit verhouding. Mochten we verbeteringen tegenkomen, dan zullen we niet nalaten dat in ons assortiment op te nemen. Mocht u suggesties hebben, dan horen wij die graag. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Geocachingshop.nl
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Wat een snelle levering!!! ;)
Spijtig dat er geen logrolletje in het kokertje zat.
Hartelijk dank voor uw feedback. De micro containers worden standaard zonder logsheet/logrol geleverd. Deze zijn apart verkrijgbaar. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Geocachingshop.nl
Pluspunten
- Snelle levering - Bij problemen wordt je goed geholpen!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ene dag besteld, andere dag perfect ingepakt binnen!
Pluspunten
Rapidité et exactitude ! Parfait
VerbeterpuntenLe souci de langues mais c\'est un faux problème !