Pluspunten
Zeer snelle levering en uit voorraad leverbaar
Pluspunten
Snelle leveringen die altijd goed verpakt zijn.
VerbeterpuntenArtikelen die niet op voorraad zijn kun je nu niet bestellen. Kan het mogelijk worden om die na te leveren als ze weer binnen komen?
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben bewust een restrictie op de voorraad, zodat het dezelfde werkdag nog verstuurd kan worden. Het is altijd mogelijk contact met ons op te nemen om iets af te spreken over een product wat er tijdelijk niet is. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
heb een geocoin met graveren besteld, de communicatie hierover was duidelijk en je krijgt snel een antwoord terug. Heb de coin om 3 uur besteld en had niet verwacht dat ie dezelfde dag nog verzonden zou worden. Maar de bestelling lag de volgende dag al in de bus! erg goede service!!
Verbeterpuntengeen
geen verbeterpunten maar wel een advies: Informeer de klant op de eventuele traagheid van bezorging van PostNL Ik had mijn bestelling slechts een paar uur voor de afscheidsreceptie van mijn collega, terwijl de bestelling n week van tevoren was geplaatst
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
betrouwbaar en snel.
Verbeterpuntenmeer leuke kleurige trackebles voor volwassenen ik vond de verzendkosten erg hoog !
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is meerdere malen voorgekomen dat een boek beschadigd aangekomen is, indien het met envelop zending verstuurd wordt. Daarom is ervoor gekozen de boeken als pakket te versturen. Trackables worden meestal met envelop zending verstuurd. Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.
Pluspunten
Snel. relatief goedkoop.
VerbeterpuntenAchterzijde Bommelmunt was niet vindbaar als grote afbeelding. Marketing via Bommel-verzamelclubs (MTVC, Bommelzolder, e.d.) is afwezig)
Hartelijk dank voor uw feedback. De foto van de achterzijde vindt u als u het product opent (details bekijkt). Daar staan foto\'s van zowel voor als achterzijde. De marketing is inderdaad niet aan gedacht. Dat heeft te maken met de focus van de munt (Dutch Geocoin). Dank u voor de informatie hierover. We zullen overwegen dat alsnog te doen. Willem-Jan Verberne
als iets stuk geleverd wordt geen idee wat te doen terugsturen in originele verpakking is dan niet mogelijk
Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer dat er een probleem is met uw product. Op onze website vindt u een telefoonnummer onder het menu item Info->Wie zijn wij en het staat in de header van de website. We zullen contact met u opnemen over de afhandeling van het defecte product. Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Wij als geocachers hebben eerder al verschillende dingen besteld via de website. Nu hebben we de Fenix TK41 en de Fenix HP11 hoofdlamp, Cree XP-G LED (R5), zwart besteld. Waarom hier? Zeker niet de goedkoopste maar wel altijd betrouwbaar en bereikbaar als er iets aan schort en dat is voor ons heel belangrijk. Levering weer heerlijk snel.
Pluspunten
Snelle levering van de bestelling. Uitstekende communicatie over een dubbele afschrijving.
VerbeterpuntenIn sinterklaastijd heb ik ook een bestelling gedaan en was op de verpakking een sticker zichtbaar van de geocache shop, mijn dochter nam het doosje aan van de postbode en daarmee wist ze dat we iets voor geocaching hadden besteld.
Hartelijk dank voor uw feedback. Indien gewenst kunnen we zonder logo versturen. Dit gaat dan op verzoek. Bij een volgende bestelling kunt u dit gerust in de opmerkingen plaatsen. Willem-Jan Verberne
Pluspunten
Uitgebreid en snel
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Tevreden over alles
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer snelle communicatie, ook wordt op eigen initiatief gemeld dat producten die eerder uitverkocht waren, weer beschikbaar zijn.
Pluspunten
Geven goed advies en je kunt de spullen bij hun bekijken. Ze leveren snel, genoeg op voorraad. Je komt ze ook op events tegen. Prettige, overzichtelijk website en makkelijk te bestellen.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Klantvriendelijk, toegankelijk en snel
Pluspunten
Zeer snelle en vlotte reactie op vragen gestuurd per mail.
Pluspunten
Snelle, goede levering.
VerbeterpuntenDe verzendkosten (die nogal aan de hoge kant zijn naar mijn mening voor zo\'n klein UV lampje die ik besteld heb) misschien eerder/duidelijker vermelden.
Pluspunten
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
makkelijk bestellen via internet. Snel en netjes met de post alles thuis gekregen. Gewoon goed dus...