Pluspunten
ruime keuze een Geocache-gear
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Erg snelle levering en reactie op gestelde vragen (binnen 1 dag).
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
De bestelling werd snel afgeleverd, en is makkelijk in te stellen.
Pluspunten
Duidelijke website, groot en divers aanbod en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Duidelijke factuur.
VerbeterpuntenIk had aangegeven het pakketje te willen laten bezorgen. Kreeg echter twee mails, eerste of ik wilde aangeven wanneer ik het kwam afhalen. Dat vond ik vervelend. Hier zou je beter op kunnen letten. Tweede mail gaf de bezorging aan.
Hartelijk dank voor uw feedback. In uw geval is inderdaad in eerste instantie per ongeluk een email gestuurd voor het ophalen van de zending. Dit is echter direct gecorrigeerd, maar helaas was de eerste email inmiddels al verstuurd. Onze excuses hiervoor. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
Pluspunten
Sehr schnelle Lieferung, wunderschöne Produkte!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levering
Pluspunten
Bestelling is binnen 24 binnen, betrouwbaar, bellen terug als iets niet duidelijk is.
VerbeterpuntenOp de website de zoekfunctie verbeteren , b.v. Heeft bij mij het zoeken voor een coin voor 500 gevonden caches erg lang geduurd omdat ik alles zelf moest door zoeken.
Hartelijk dank voor uw feedback. Dat is inderdaad een lastig punt. Zoeken op \\\'coin 500\\\' had al resultaat opgeleverd, maar dat wordt wat vertroebeld door de newsflashes. Deze hebben we inmiddels uit de zoekfunctie gehaald. Willem-Jan Verberne Geocachingshop.nl
uitbreiding assortiment
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf snelle levering, goed.verpakt, duidelijke overzichtelijke site
Verbeterpunten?