Pluspunten
Snelle levering ook tijdens de feestdagen. Netjes bericht wanneer het product is verzonden.
Une meilleure traduction en français
Pluspunten
Mooi en groot aanbod op de website Snelle en zelfs aangetekende levering zelfs naar België
VerbeterpuntenIk ben heel tevreden
Pluspunten
Fijn dat alles on-line te bestellen is en met een Nederlandse betaalmethode.
VerbeterpuntenGeen verbetertips ga zo door, leuke on line winkel is er ook een echte winkel?
Pluspunten
Zeer! Snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Voor 16:00 besteld en de volgende middag al binnen.
Pluspunten
Snelle levering van een goed product. Ook vriendelijke portokosten
Pluspunten
Prijs en kwaliteit zijn op basis van vergelijking met de Amerikaanse webshop. Verder erg prettige en gemoedelijke samenwerking waarbij van alles mogelijk is.
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
alles snel geleverd en vaak op voorraad veel keus voldoende aanbod
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan ;-)
Pluspunten
Ruim assortiment. Duidelijke en makkelijke website. In ons geval zeer snelle levering (cadeaubon, via mail), erg fijn vonden wij.
VerbeterpuntenVolgens mijn man liggen de prijzen voor de artikelen nogal hoog. Ik vind persoonlijk de vormgeving van de cadeaubon wat minder, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.
Pluspunten
We hadden een inscriptie gemaakt voor op een birthdaycoin. 30 jaar 01-01-1993. Door beide partijen niet opgemerkt dat het jaartal dan niet klopte.We zagen het pas toen we hem thuis kregen. Gelukkig na overleg nog een andere kunnen bestellen die door alle drukte heen toch precies op tijd werd bezorgd. En we hoefden geen graveer kosten te betalen.
VerbeterpuntenSoms even meedenken, meekijken bij een bestelling is wel fijn. Vooral als het over data gaat;)
Pluspunten
Ondanks bestelling op oudjaarsdag, toch de levering binnen 3 dagen ontvangen.
Pluspunten
duidelijk en eerlijke communicatie