Pluspunten
Snel, makkelijk te bestellen, veel voorradig.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering. Er wordt opgebeld als er iets niet duidelijk is. Zodat het juiste artikel wordt geleverd. Ben zeer tevreden over Geocachingshop.nl.
Pluspunten
Ruime sortering en razend snelle levering.
VerbeterpuntenWebsite in nieuwe vorm minder overzichtelijk dan vorige versie.
Pluspunten
bij e.v.t vragen snel en vriendelijk te woord gestaan
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Aardige mensen, spullen liggen altijd klaar als we ze komen ophalen, als er een keer iets niet in orde is krijgen we vervangend materiaal.
Pluspunten
zelfs op zondag nog mail gekregen bij vragen .en overal een oplossing voor.super
Pluspunten
Nadat ik mijn eerste bestelling door onbekende oorzaak niet heb ontvangen, werd het product nogmaals(gratis) opgestuurd.
VerbeterpuntenNee
Waarschijnlijk lag de fout bij de \\``pakjesdiens\\``, feit is dat we 2 dagen thuis dienden te blijven want het pakje zou afgeleverd worden en er moest voor getekend worden !
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben op 16 december (na 4 uur) uw bestelling ontvangen en deze is conform onze richtlijnen op 17 december verstuurd. U heeft de zending op 19 december ontvangen. De traceerbare zendingen naar België (pakketten zijn dat altijd) moet voor getekend worden. Via de track en trace informatie kunt u zien wanneer de zending afgeleverd gaat worden. Indien u niet aanwezig bent, krijgt u een briefje in de bus en kunt u een afspraak maken over de levering.
Pluspunten
makkelijk bestellen, snel leveren conform afspraak!
Pluspunten
Overzichtelijke ste, snelle levering.
VerbeterpuntenNee