Pluspunten
I got a really great service, and new ones are given is already being planned.
Pluspunten
Het assortiment is superuitgebreid. Ook zijn er leuke kortingsacties en samengestelde pakketten.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn vrij hoog. In deze tijd verwacht je dat de verzendkosten wel gratis zijn vanaf een bestelling van een euro of 25. Ik bestelde nu voor meer dan 50 euro en moest nog steeds 5 euro verzendkosten betalen.
Pluspunten
Pluspunten
Heldere overzichtelijke website. Eenvoudig online bestel proces. Snelle levering. Wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen, zaken prima voor elkaar.
Pluspunten
Heel hartelijk, snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenEigenlijk niet.
Pluspunten
Snelle service, goed verzonden, en op vragen die je meestuurd bij je bestelling krijg je goed antwoord.
Pluspunten
snelle levering, groot assortiment.
Pluspunten
Snelle levering en snelle reactie als je contact opneemt via de mail.
Pluspunten
Duidelijke site en zéér snelle levering!!!
Pluspunten
snel geleverd stevig verpakt betaling met bankcontact
VerbeterpuntenDure verzendingskosten naar België
Pluspunten
Snelle en accurate afhandeling van de bestellingen.
Pluspunten
de aanwezigheid op event\\`s
Verbeterpuntende shop is te ver weg,misschien wat meer afhaalpunten in de omgeving zodat we de dure verzendkosten kunnen besparen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas hebben wij geen filiaal in Belgie, waardoor ophalen alleen in Nuenen (bij Eindhoven) mogelijk is. Verzending is op basis van gewicht en omvang naar Belgie vanaf 2,50 Euro.
Pluspunten
snelle levertijd
kleur van het product week af van afbeelding op de website
Pluspunten
Antwoorden op een vraag via mail, heel vlug antwoord op. bestelling een dag daarna thuis.
VerbeterpuntenAls je aangeeft de producten op te halen, dan moeten ze niet met de post komen. Ik had graag eerst de rugzak gezien i.v.m. de beperkte garantie.