Pluspunten
Redelijk assortiment, snelle levering, duidelijke website.
VerbeterpuntenMisschien een (uitgebreider) assortiment grappige/bijzondere cache containers?
Pluspunten
Persoonlijke contact, snelle reacties.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering en een goed en breed assortiment
misschien meer setjes met een bepaald thema (bijv Helloween) aanbieden.
Pluspunten
Heldere website
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en redelijk groot aanbod.
VerbeterpuntenMeer cachecontainers!
Pluspunten
snel, aan huis, af kunnen halen
Pluspunten
Zie de punten boven en interessant aanbod! Steeds ook weer nieuwe producten.
Pluspunten
goed klant vriendelijk goede service
Verbeterpuntenka ik niet bedenken alles okido
Pluspunten
Zeer snel en correcte levering. Duidelijke webshop
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Keurige bevestiging van de bestelling, snelle levering, keurig verpakt/verzorgd
Verbeterpuntennee, ga zo door
Pluspunten
supersnelle levering en mooie kwaliteit tegen een goede prijs.
Pluspunten
Snelle levering Ook de vraag om het gekochte item mee te nemen naar een event is prima verzorgd.
Pluspunten
Er was een coin dubbel (fout) gegraveerd, ik heb deze kostenloos ontvamgen
Pluspunten
Pluspunten
Alerte reacties en komen afspraken na
Pluspunten
Antwoorden snel via e-mail, ook al kom je met een ietwat aparte vraag of ze iets willen passen cq meten aan één van hun producten krijg je een prima antwoord terug. Bij veel webshops hoor je dan gewoon niks van ze, maar hier wel, echt top!
Verbeterpunten-Prijs soms ietwat hoog in verhouding met de kwaliteit -Waar bij andere webshops steeds vaker geen verzendkosten worden gerekend, is dit bij geocachingshop.nl nog wel steeds zo, ook bij kleine bestellingen.
Wij hebben ervoor gekozen de prijs voor verzending niet in de producten te stoppen. Bij kleine bestellingen worden over het algemeen ook lagere verzendkosten berekend. Waar mogelijk wordt envelop zending gebruikt. Helaas is dat vanwege het product (bv magneten of dikte van het product) niet altijd mogelijk. Daarnaast is er bij grotere bestelling gratis verzending. Ook is het mogelijk de bestelling op te halen in Nuenen of op een event waar wij staan.
Pluspunten
Persoonlijk en tijdens events aanwezig. Groot assortiment.
VerbeterpuntenMeer info over artikelen op website. Waar mogelijk afmetingen vermelden bij artikelen op website. Bij ruimtegebrek tijdens event en papier catalogus om toch alle artikelen te kunnen ``zien``. Sommige artikelen zijn best prijzig (bijvoorbeeld orginele stickers voor op containers.)
Hartelijk dank voor uw review. We zullen kijken waar de maten missen en deze alsnog toevoegen. Vanwege een sterk wisselend assortiment is een catalogus wat lastig. Wat betreft de Groundspeak cache stickers: deze zijn inderdaad aan de dure kant, maar dat heeft voornamelijk met de licentiekosten voor het logo te maken. Daarom zijn er ook alternatieve stickers (algemene Geocaching logo stickers) welke aanzienlijk gunstiger geprijsd zijn.