Woodies waren precies zoals ik in gedachten had, en werden keurig binnen de gestelde tijd geleverd.

Kan mijn inziens moeilijk verbeterd worden.

Perfecte prijs/kwaliteit en een perfect geplande aflevering.

Snel en goed ontvangen

Zeer tevreden over dit bedrijf

Snel

Bezorgen erg snel

Snel geleverd . Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt. Gelukkig werd dit gezien en kreeg ik een persoonlijke mail om het te herstellen.

Helemaal top.

Fijne app, top spel.

Snel en goed verzonden, toch spijt van de aankoop

Garmin GPS 700 besteld omdat de Garmin gps 600 die wij al hadden technische problemen kreeg. Wij gingen er vanzelfsprekend vanuit dat het kaartenmateriaal dat op de 600 draaide, ook op de opvolger: 700 zou draaien. Maar dat was een forse misrekening. Geocachingshop.nl leverde de bestelde 700 wel snel en correct, maar wij gregen vooraf geen enkele info dat het apparaat voor ons onbruikbaar is. Vandaar een matige score,

goed gedaan

bestellingen worden super snel afgehandeld.

Vlotte en correcte levering

Ik had een aantal artikelen besteld waaronder een TB stempel. Er was blijkbaar iets onduidelijk want ik kreeg al snel een vraag daarover. Na beantwoording verwachtte ik dat het wel een dag of drie, vier zou duren voor ik de spulletjes in huis had. Het was echter al na twee dagen. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Snelle zorgvuldige levering

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Goede en snelle service

Snel en correct

Snelle en correcte service. Enkel service van DPD was minder. Zij dropten mijn pakket voor de deur zonder aan te bellen. Zo kon iedereen die passeerde het hebben meegenomen.

Altijd een snelle levering en alles netjes verpakt

Als zeer goed. Alles wordt netjes verpakt. E. Je hebt de bestelling snel in huis

Snelle afhandeling

Goed geholpen en snel geleverd

Goed product, snelle levering.

Simpel te bestellen. Snel geleverd

Makkelijk overzichtelijke bestelmogelijkheden. Snel in huis.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Op de site snel kunnen vinden wat ik zocht. Makkelijk doorgeleid voor de betaling. Gelijk een mail ontvangen met alle gegevens. De volgende dag mijn brievenbus pakket al ontvangen. Keurig verpakt en in goede staat.

'S avonds besteld, de volgende dag in huis. Prima!

Goed en snel geleverd.

zoals altijd

zoals ik gewend ben

Snelle service en was mooi goed verpakt

Snelle verzending

Mijn producten kwamen snel aan en waren precies als op de site vermeld stond

GOED

ik had een bestelling woordy's besteld , had ze ook binnen de week nodig , alls was op tijd geleverd !!! in een ophaalpunt in de buurt zelf kunnen kiezen waar en gratis !

Goede service en snelle levering

Helsestraat 1

5674BA Nuenen