uitstekend

voldoen aan de verwachting voor 100 %

Netjes voorelkaar.

Zie hieronder voor uitleg

Ervaring Geocaching shop is prima. Pakketbezorgers DPD ervaren wij als wat minder. PostNL gaat altijd goed. Zij kennen ons adres en houden rekening met de openingstijden en weten ook de weg naar de achterdeur.

Super geweldige ketting

Deze ketting kan je handig aan de broek vastmaken. Idiaal voor de kinderen die op scouting met een zakmes werken.

Net product en snel geleverd

Er werd met me meegedacht over het ontwerp en snel geleverd. Fijne communicatie.

Snelle verzorgde levering. Mooi afgewerkt product. Een aanrader

Goede service en denken mee.

Ik heb 100 woodies besteld en werd benaderd met de vraag of ik een betere foto kon toesturen voor een beter resultaat. Dat is goede service.

snel en goed

Snel.geleverd in stevige verpakking.

Snel ontvangen

Alles snel geleverd. Bestel hier zeker weer!

100% Positief

Precies wat je mag verwachten van een webshop Genoeg keuze is artikelen, (maar kan/mag altijd meer) :) Bestelen op website ging eenvoudig en is duidelijk. Snel verzonden ontvangen AANRADER !

Topervaring!

Zeer vlotte communicatie. Zeer vlotte verzending.

Bestelling goed ontvangen - trage verzending met dpd

Bestelling hebben we goed ontvangen. Prima bevestiging daarvan en status-update. Pakketje was donderdag verzonden via dpd. Pas op maandag ontvangen.

Doen wat je beloofd.

Goed verpakt, snel geleverd!

Goed kwaliteit, goed verpakt, snel afgehandeld en snel geleverd. Nu hopen dat ze ook wat ruimere assortiment in speciale cachebehuizingen krijgen. (Stille hint)

Makkelijk bestellen en fair prijzen

Vinden van producten is relatief eenvoudig alsook het bestelproces. De prijzen zijn vergelijkbaar met of goedkoper dan gelijksoortige websites.

Heel vlotte en correcte afhandeling

Aanrader !

Dikke priem

Keuze dpd leid tot slechte bezorging

De shop is verder niks mis mee, maar de bezorging gaat met dpd, die het pakketje twee deuren verder aan de zijkant van de tuin gooien, terwijl wij bij de open deur staan te wachten,en wiens customer service niet reageert. Er zij zoveel bezorgdiensten die het beter doen...

Hele vlotte reactie´s

Mijn 1ste ronde maken is heel vlot verlopen .super vlotte reacties en hulp bij get maken van mn caches.

Prima geholpen

Er was een misverstand over een afbeelding, maar dat is perfect verholpen,

Goede service.

De bestelling was snel geleverd en de artikelen precies zoals omschreven.

Mijn bestelling is perfect afgeleverd.

Niks op aan te merken

Levering snel en zoals afgesproken

Helsestraat 1

5674BA Nuenen