Pluspunten
snelle levering goeie kwaliteit
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prettig dat ik een grotere schapenvacht kreeg toen bleek dat de door mij bestelde maat niet meer leverbaar was
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle service, duidelijkheid en betrouwbaar!
Pluspunten
Persoonlijk contact, wanneer je er niet helemaal uitkomt. Gaan zelfs voor je op zoek om 2 matchende huiden te vinden!
Pluspunten
het kunnen ruilen, en geld terug kunnen krijgen.
Pluspunten
Duidelijke website. Ze leveren wat ze beloven en de kwaliteit van hun product is zeer goed.
Pluspunten
Op zoek naar een mooi dierenvel? Dit bedrijf is zeker een aanrader! De communicatie en service is uitstekend! Enthousiasme en behulpzaamheid staan op nummer 1. De vellen zijn prachtig en een eyecatcher in je interieur!
Pluspunten
Snel geleverd incl. onderhouds tips. Heb de volgende dag gelijk nog één besteld.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenHet is wellicht handig voor de koper om even te melden dat men rekening moet houden met het feit dat de pantoffels erg dik gevoerd zijn, waardoor het beter is om de maat ruim aan te houden.
Pluspunten
ik ben in alle opzichten positief, had geen ervaring met online iets kopen maar de klantvriendelijkheid, nauuwkeurigheid en snelheid waarmee deze aankoop is gegaan nodigt uit voor herhaling.
Verbeterpuntener zijn wat mijn ervaring betreft geen verbeterpunten
Pluspunten
foto`s dekken de lading eerlijke informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende service en klantvriendelijk, snel enaccuraat.
VerbeterpuntenZo door gaan.!!
Pluspunten
kleuromschrijving klopte goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik heb totaal geen minpunten
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
dit was al onze tweede vel dat we hier bestelden. net als het eerste een geweldig mooie kwaliteit. hebben veel positieve reakties ontvangen.
Verbeterpunten.