Pluspunten
snelle goede service
Verbeterpuntenniet van toepassing
Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers, Thea. Ik ben er bijzonder blij mee. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
overzichtelijke duidelijke website met goede en duidelijke handleiding over het hoe en wat
Beste Nenette, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers. Ik ben er heel blij mee. Fijn ook om te horen dat je onze site en instructies zo waardeert. Dat doet me deugd. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
De hele snelle levertijd en een mooi product
Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers, Nienke. Ik ben er ontzettend blij mee. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
De levering was supersnel en iedere keer dat ik met m`n blote voeten op het rendiervel sta, voelt het heerlijk aan! Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen die geintereseerd is om een dierenvel te kopen, aanraden!
Verbeterpuntentot nu toe heb ik geen klachten.
Beste Nicolet, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers. Ik ben er bijzonder content mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
levering in een kartonen doos oogt wel wat goedkoop
Beste Alex, Hartelijk dank voor de eerlijke cijfers. Ik ben er heel blij mee. Hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Zeer mooie kwaliteit huid en we hebben de huid gekregen die we op internet hadden gezien.
Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers, Berry. Ik ben er bijzonder blij mee. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Super snelle levering en fijn dat er een onderhoudsbeschrijving bij geleverd wordt!
Verbeterpuntennee!
Beste Eline, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers. Ik ben er heel erg blij mee. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snelle en gratis bezorging. Goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenMijn laatste levering was helaas niet het bestelde product. Na melding hiervan heb ik metteen het juiste product en excuses gekregen. De door mij gemaakte verzendkosten (6,75)voor het terugsturen van het verkeerde product zijn echter niet automatisch vergoed. Was attent geweest. Nu moet ik dit zelf nog verzoeken.
Beste Marloe, Dank u voor uw deelname aan aan het klanttevredenheidsonderzoek. Ik lees dat u mijn verzoek mij even uw rekeningnummer te sturen (dd 11-1-11, 16:53 uur) niet heeft ontvangen. Wat vervelend. Als er iets mis gaat, gaat ook alles mis... Bij iDEAL-betalingen krijg ik rekeninggegevens slechts versleuteld te zien. Kunt u alsnog even uw rekeningnummer sturen? Dan maak ik de restitutie in orde. Met dank, Edith Hof
Pluspunten
perfecte snelle levering
Verbeterpuntenneen
Hartelijk dank voor uw medewerking. Wat betreft de prijs: de huid die u heeft besteld, is een in Nederland verwerkte huid. Hier hangt helaas een hogere prijskaart aan dan aan een huid die in een lage-lonen-land, onder dubieuze milieu-omstandigheden, is verwerkt. De inkoopsprijs voor mij ligt ver boven de verkoopsprijs van huiden die u elders aantreft. De kwaliteit is er echter ook naar - deze is vele malen beter. Gelukkig heeft u hier dan ook een prachtig cijfer voor gegeven. Met dank, Edith Ho
Pluspunten
snelle reactie op order. Duidelijke website. Product zoals omschreven en op foto snelle levering in sterke verpakking
Verbeterpuntennvt
Beste Jochem, Heel hartelijk dank voor de fantastische cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering en de foto zoals deze getoond wordt op de site komt overeen met de werkelijkheid.
Beste, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
100 % tevreden!
Beste Marijkea, Heel hartelijk dank voor de meer dan prachtige cijfers die ik heb gekregen in het onderzoek. Ik ben er meer dan tevreden mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Eerste kennismaking en gelijk dik tevreden. Over personeel kan ik niets zeggen, maar wat ik tot zover allemaal kan beoordelen, is zeer positief.
VerbeterpuntenDat zou ik echt niet weten
Beste Els, Heel hartelijk dank voor de ongelofelijk mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er absoluut gelukkig mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Beste Arjan, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Op de website staat een goede foto van het product. Belangrijk omdat elk product (koeienhuid) uniek is.
VerbeterpuntenOnderhoudsadvies meeleveren of voor oneerhoudadvies verwijzen naar de website waar dit prima vermeld staat!
Beste Thijs, Hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen. Begrijp ik uit uw bericht dat er geen onderhoudadvies in de doos zat..? Dan ben ik dat stomweg vergeten. Ik bied u hiervoor mijn verontschuldigingen aan, want ik vind het zelf juist zo belangrijk dat die informatie meegeleverd wordt. Indien u wilt, stuur ik u de info nog even toe. Ook vind u deze, zoals u al heeft gezien, op de site. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Linda, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Beste Hans, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg gelukkig mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Perfect advies gekregen over de juiste kleur.
Beste Marieke, Heel hartelijk dank voor de schitterende cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Vlotte levering en de dierenvellen zien er prachtig uit
Beste Marjan, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Met hartelijke groet, Edith Hof
nee
Beste Elly, Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het onderzoek. Ik ben er heel erg blij mee. Behalve natuurlijk met de onvoldoende voor de prijs. Helaas kan ik op dat vlak niet zo heel veel doen... Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
snelle en nette levering je krijgt wat je bestelt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, Goede communicatie. Goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw cijfers, mevrouw Grootenboers. Ik ben natuurlijk wel geschrokken van de zware onvoldoende voor het personeel (een 2). Nu ben ik het enige personeelslid, dus ik vraag me af hoe ik dit punt kan verbeteren. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
mooi produkt, keurige prijs en snelle bezorging. Top