Pluspunten
snelle service, super
Verbeterpuntennee/
Pluspunten
Snel, mooi, prima service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering en goede lay out website
Verbeterpuntennee eigenlijk niet
Pluspunten
Edith Hof, eigenaar van de winkel denk ik, nam direct persoonlijk contact op naar aanleiding van een extra vraag die ik stelde. Uiteindelijk kreeg ik een groter schapen-vel dan ik besteld had, zonder extra kosten. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Handige website (navigeren; duidelijk; vlot) Duidelijkheid over verzenden (mail)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goede kwaliteit huiden
Op voicemail ingesproken terugbelverzoek niet nagekomen.
Beste Elke, Hartelijk dank voor uw cijfers. Als eenmanszaak is \'t niet altijd mogelijk ingesproken berichten snel te beantwoorden: het spijt me. Ik combineer de webshop met \'n gezin met kleine kinderen. Daarom zegt de voicemail dat u sneller \'n reactie krijgt als u mailt. Dat kan tussen de bedrijven door. \'s Avonds, zelfs \'s nachts beantwoord ik mail. Vandaar ook de duidelijke instructie op de voicemail. Maar ik begrijp uw teleurstelling. Mogelijk heb \'k in de toekomst personeel! Met da
Beste Heidi, Hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel blij mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Beste F. Hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel content mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
wij zijn zeer tevreden over het product en de snelle levering! de huid is zeer mooi ! bedankt en tot snel mvg familie cornelissen
Beste Dennis, Heel hartelijk dank voor de fantastische cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel erg blij mee mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Beste Jeanet, Hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel content mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Super snel en super netjes geregeld. Het vel is helemaal goed en naar het zin! Tienen geven komt niet geloofwaardig over, maar ik heb werkelijk niets aan te merken.
Verbeterpuntenmaak meer reclame, ik heb in ieder geval al voor jullie gedaan door de collega`s een foto te laten zien.
Ik ben sprakeloos van deze ontzettend mooie cijfers en prachtige woorden. Dank je wel, Erwin. Geweldig ook dat je reclame voor me maakt. Mocht je het leuk vinden om de foto op mijn site geplaatst te hebben, dan kan vind ik dat heel leuk. Hij zou dan hier komen te staan: http://dierenvel.nl/interieurtips-huiden-vachten Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Voor zover ik weet, is dit het enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in dierenhuiden dat zo\\\\`n makkelijk navigeerbare website heeft met veel up to date informatie en een betrouwbare betalingsmethode. Verder is het geleverde product hoogwaardig in kwaliteit. Laatstelijk is de communicatie buitengewoon aangenaam en is de levertijd kort. Edith
VerbeterpuntenMaak ook een website in het Engels! Dan gaat er een hele nieuwe ondernemingswereld voor jullie open. Daarnaast kan ik de Engelse schapenhuiden aanbevelen; een aantal jaren geleden een bruine vacht gekocht in somerset die echt prachtig is.
Wat een fantastische beoordeling en hartverwarmende kritieken - heel hartelijk dank! In de toekomst wil ik inderdaad nog wel de Engelse kant op, maar op dit moment is alles nog net alleen te doen. \'k Wil graag alles in eigen hand houden, eigenwijs als ik ben ;) Als de kinderen groter zijn, dan gaan we die stap maken. Op www.schapenvel.nl heb ik wel nog veel meer andere vachten. Ook Engelse - alhoewel die momenteel moeilijk te krijgen zijn. Nogmaals mijn dank voor de prachtige woorden! Edith
Pluspunten
er wordt geleverd wat er is besteld. Zonder vertraging.
VerbeterpuntenStuur naast de bestelbevestiging ook een factuur per mail.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw medewerking aan het tevredenheidsonderzoek. Ik zal de mogelijkheden voor een automatische elektronische factuur nader bestuderen. De huidige mogelijkheden binnen de site zijn ontoereikend. Morgen ontvangt u van mij een handmatig aangemaakte e-factuur per mail. Gezien de onvoldoende voor communicatie: heeft u suggesties ter verbetering? Ik hoor het graag van u. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Beste Nieske, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er zeer content mee. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Persoonlijke communicatie en snelle levering geven een gevoel van betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenEen website kan natuurlijk altijd beter. Tijdens het navigeren krijg je soms dubbele scrollbalken (bekijk bijv. de bonte schapenvachten), da`s minder handig.
Beste Karin, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben zeer content met de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Het punt van de navigatie ken ik - tot op heden heb ik nog geen goede oplossing gevonden. Ja, of ik moet een site laten bouwen - maar ik wil het allemaal zelf doen ;) Eigenwijs he? Het heeft in elk geval mijn aandacht. Nu nog meer, nu jij het genoemd hebt... Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Duidelijke website met goede beschrijvingen en goede levertijd. Erg tevreden.
Beste Dirk-Jan, Heel hartelijk dank voor je medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben heel blij met de cijfers die ik heb mogen ontvangen. Als je ideeën hebt hoe ik de communicatie kan verbeteren, dan hoor ik dat graag. Met een hartelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde artikel. Gratis toezending. Nette verzorging.
Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek, Leny. Ik ben er heel blij mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Beste Martine, Heel hartelijk dank voor de prachtige cijfers die ik heb mogen ontvangen in het klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben er heel content mee! Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
-goede site met foto`s van de kleden, ook kleine reparatie eerlijk vermeld -vraag werd prima beantwoord - snelle levering -duidelijke gebruiksaanwijzing
Verbeterpuntenhelemaal tevreden! tip: verwijs op de site ook naar schapenvel.nl
Beste Joke, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons onderzoek. Ik ben bijzonder content met de cijfers die ik heb mogen krijgen. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Goede kwaliteit, met zorg ingepakt en geleverd, Nuttige tips voor onderhoud. Je kunt merken dat de eigenaren zelf ook ktitisch zijn over de inkoop van hun vellen en een beleving hebben bij de vellen!
Beste Belinda, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben ontzettend blij met de cijfers die ik van u heb mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Edith Hof
Pluspunten
Snelle reactie via de mail. Voelde als persoonlijk contact.
Beste Ingrid, Heel hartelijk dank voor uw deelname aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Ik ben ontzettend trots op de mooe cijfers die ik van u heb ontvangen. Met vriendelijke groet, Edith Hof