Pluspunten
Zeer positief, gekregen wat ik besteld heb, nog mooier dan op de foto. Snelle levertijd! Fijn dat er een handleiding bij zit met tips en weetjes.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Product ziet er precies zout als op de afbeelding.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bijzonder fijne dienstverlening en communicatie. Prachtig product in een mooie en verzorgde context.
VerbeterpuntenHet kan fijn zijn, ter bescherming tegen vocht, om de vellen eerst in plastic en nadien per doos te verpakken. Fotografeer het daadwerkelijke product (m.n. rendiervellen gezien de tekening) opdat je als klant weet wat je koopt. Een kortingsbon in de verpakking stoppen om een volgende aankoop te stimuleren en klantenbinding op te bouwen kan fijn zijn. Dit geldt ook voor het bieden van een incentive voor het invullen van deze vragenlijst. Een relevante klantvraag is 'hoe komt mij deze feedback ten goede' en hoe wordt deze verwerkt. Hieraan wordt nog niet tegemoet gekomen (wederkerigheid).
Beste Sabine, Dank voor je fijne cijfers: ik ben er heel blij mee. Alle huiden staan uniek gefotografeerd op de foto hoor. Echt. Je mag het komen bekijken ;) En een kortingsbon heb ik in het verleden gehad op deze site maar daar werd geen respons op gegeven. De producten (koeienhuiden, rendieren) lenen zich niet snel voor een herhaalaankoop. Wij zijn geen groothandel maar een kleine particuliere onderneming. Incentives zijn kostbaar en dat kan ik me niet permitteren, het spijt me. Een om eerlijk te zijn: ik heb liever een eerlijke beoordeling dan eentje waar ik iets tegenover moet zetten. Het voelt toch een tikje als omkoping. Maar dat is persoonlijk ;) Ik wens je veel plezier van je bestelling. Met hartelijke groeten, Edith Hof
Pluspunten
snelle service en leuke en nuttige aanvullende informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten
Pluspunten
Het 'voelt' als betrouwbaar degelijk bedrijf.
Pluspunten
Snel, correct en prettig
VerbeterpuntenGeen. We hadden geen persoonlijk contact met de medewerkers, maar zij lijken ons ook heel prettig. Helemaal top.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
ik heb al eerder bij jullie besteld, toen was ik al zeer tevreden over het dierenvel zelf en over de snelle service, nu was dit weer het geval, ik ben een zeer tevreden klant :)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Helemaal top de service
Pluspunten
Ik was op zoek naar een rendiervacht. Een low budget meubelwinkel verkocht deze maar helaas uitverkocht. Toen kwam ik via google Dierenvel.nl tegen. De rendiervachten waren dezelfde prijs als bij die winkel dus besteld. Wat een verrassing toen de vacht er was. Deze was duidelijk van betere kwaliteit, groter en veel mooier. En dat voor dezelfde prijs als in die winkel. We zijn er erg blij mee!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering en prima communicatie per mail.
Pluspunten
Snel geleverd, goede informatie update, vriendelijk, behulpzaam
Pluspunten
Snelle reacties op mail