Top service!!!

Snelle levering en TOP service! Verkeerde capsules besteld maar werden netjes vervangen. Koop hier zeker terug!

Super ervaring!

Eerste keer goud gekocht bij GoudPensioen, van te voren gebeld en netjes uitleg gekregen over hoe het werkt, bestelling geplaatst en deze kon ik vervolgens binnen 2 dagen met factuur ophalen. Zeker een aanrader voor wie opzoek is naar goud/zilver

Betrouwbare levering en goede communicatie

Gemakkelijke bestelling, vlotte levering en mooi product heeft mijn verwachting overtroffen!

Uitstekende service en snelle levering!

Snelle levering en scherpe prijzen! Geen negatieve ervaringen van bestelling tot levering.

Perfect. Goede site. Goed verpakt. Niks te klagen

Verschillende munten besteld alles mooi aangekomen. De Munten zaten in een capsule , geen beschadigingen dus. Geen klachten. Ik vond enkel de naam op de doos en in de track&trace link verwarrend Genaamd : Gp apotheek online leek net of er medicijnen aan kwamen.

Vrelo odporucam, 100% spokojnost

Je to spolahlivy E-shop. Maju dobre ceny a celkom rychle dodanie. Od objednania z NL na Slovensko cca 5-7 dni. Bol som velmi spokojny. Prislo pekne zabalene s malum darcekom ale hlavne mince boli v 100% poriadku co bolo najdolezitejsie. Dakujem

• Odporučili by ste nás? Áno

Good service

Professional and reliable shop

Redelijk

Redelijk

Prima bedrijf, attend en vertrouwd.

Goede communicatie, prima kwaliteit en een duidelijke website.

Levering liet te wensen over.

DHL heeft de aangetekende bezorging in de voortuin achter gelaten. De het pakket met goud uiteindelijk wel nog gevonden.

Reliable & good Quality service

The platform is safe, easy to browse. The delivery was reliable and fast. The quality of items is good.

Betrouwbaar, snelle levering en komen de afspraken na.

Betrouwbaar, snelle levering en komen de afspraken na.

Goed service

Eerlijk mensen, op tijd geleverd, thanks Goudpensioen!

Prima dienst

Twee munten gekocht voor de geboorte van mijn zoontje en neefje. Genoeg keus en leverantie en afhandeling waren keurig.

Uitstekende service en snelle levering!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling. De service was uitstekend: duidelijke communicatie, snelle verzending en het product was zorgvuldig verpakt. Alles verliep vlot en professioneel. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen en zal hier in de toekomst zeker opnieuw bestellen!

Excellent service!

My parcel was excellently packed. Nothing rattled. Arrived as per scheduled.

Goede communicatie, snelle verzending.

Prima (eerste) ervaring met Goudpensioen.

Trustable process

I’ve ordered the gold bar from here. They confirmed within a day about payment. After that, they will you know when will it be available to pick up. Usually you can just within time and period they mentioned. I went to pick up without making any appointments and there is no queue. Fast and efficient.

Goudpension provides high quality service.

Always on time and the best prices on the market for physical assets.

Alles is prima gegaan, van bestelling tot levering.

Alles is prima verlopen, geen op- of aanmerkingen!

vlotte en gemakkelijke transactie

Heb in het verleden al meermaals aankopen bij goudpensioen gedaan en deze waren altijd vlot en correct verlopen.

Aankoop van goud via goudpensioen

Makkelijk Bestellen, betalen en snel geleverd. Klachten en opmerkingen worden snel behandeld.

Alles ging perfect

Prima en heel anoniem , veilig verzonden.

Усе було зроблено з наймовірною легкістю .

Everything is done with the probability. Lightness

Discretie gegarandeerd

Privacy is prio !