Onlangs de winkel bezocht voor een aankoop
Ik was echt onder de indruk van de service , deskundigheid en het aanbod. Je merkt dat ze hier begrijpen wat ze verkopen.
Zo kan het handig zijn om fractioneel goud en zilver te kopen. Persoonlijk zie ik edelmetaal als echt geld ,niet zonder reden betaalden men al duizenden jaren met goud en zilver.
De website is overzichtelijk. Je kunt heel makkelijk zien wat er op voorraad is, en hoelang de levertijden van producten zijn. Na het bestellen werd ik meteen op de hoogte gehouden per email. Je kunt de bestelling zonder extra kosten ophalen in de winkel, dit is een unieke service die ik elders niet tegenkom.
Ik moet zeggen dat ik sommige reviews niet helemaal begrijp waarin mensen verbaasd waren dat ze hun bestelling moesten betalen. Edelmetaal is nu eenmaal aan de marktprijs gekoppeld, en net zoals je in de supermarkt je boodschappen afrekent, geldt dat ook voor goud en zilver.
De winkel zelf straalt een vertrouwde en veilige sfeer uit, wat voor mij als koper erg belangrijk is.
Het aanbod van gouden en zilveren munten en baren is ook bijzonder. Al met al een uitstekende ervaring.