Response from the business owner
Beste David Pol / D. Kaminski,
Graag lichten wij uw bestelling nader toe.
Omdat u heeft betaald met een rekening dat anders is dan de naam van de besteller hebben wij u om nader toelichting gevraagd. Dit is een noodzakelijke stap om mogelijke rekeningfraude te voorkomen. Een uitleg heeft u tot vijf keer toe geweigerd.
Zoals in onze eerste e-mail, heeft u producten besteld met een levertijd van 5 – 10 werkdagen. Om dan vervolgens dagelijks te e-mailen en te bellen over de status zal de levering niet versnellen. Een levertijd betekent namelijk dat u even op levering moet wachten. Mocht u producten meteen nodig hebben, dan raden wij u aan om in de toekomst producten te bestellen die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Dit wordt altijd duidelijk aangeven in onze webshop.
Uit de trackinggegevens zien wij dat u uw bestelling binnen vijf werkdagen heeft mogen ontvangen. U geeft echter aan problemen te hebben ondervonden met de zending, kunt u ons vertellen welke problemen dit zijn?
Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u.
Met vriendelijke groeten,
Goudpensioen