duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering, wat wil een mens nog meer?
Beste Marike, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
I've been very pleased with your expedient manner in responding to my questions and in getting the product to me. I will happily buy from you again in the future.
Dear Joanne Joudain,, Thank you for your feedback. We wishes you happy holidays! Kind regards Goudpensioen
Rates could be more competitive
Dear Adwait Deshpande, Thank you for your feedback. We are looking forward to serving you again. Kind regards Goudpensioen
Short delivery time, good service. Very recommend!
Dear Yilina, Thank you for your feedback. We are looking forward to serving you again. Kind regards Goudpensioen
prima sire, prima service
Ik heb het online besteld en ben het in Amsterdam gaan halen. Je kan voor 10 cent een uur voor de deur parkeren en ik ben snel en vriendelijk geholpen. Ik zou hier in te toekomst zeker weer kopen.
Beste Anne, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen over het goedkoop parkeren voor onze deur en onze vriendelijkheid. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Om op een website te komen die makkelijk is te volgen, en nog sterker, netjes uitgelegd is, maakt online shopping een leuke ervaring. Dat geld voor de website van Goudpensioen.
Beste Steven, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u onze nieuwe website gebruiksvriendelijk en fijn ervaart. Wij staan uiteraard bij uw volgende bestelling ook voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
ik ben zeer blij met de ontvangen serie munten van Marvel, ze zijn precies zoals ik gehoopt had dat ze zouden zijn, een soort van schilderijtjes op zilver. Tevens zijn deze munten, snel en in goede staat geleverd door vriendelijke medewerkers van Mikropakket!
Beste Maurice, Bedankt voor uw feedback. De Marvel zilveren munten zijn inderdaad hele mooie munten. Goed om te horen dat u blij bent met deze munten. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
snelle levering, duideljjke site.
Original review
Doe 2 bestellingen in 1 uur tijd. 2x verzendkosten gerekend maar verstuurd als 1 pakketje. Gauw geld verdienen voor ze
zeker een aanrader om uw edelmetalen te kopen, fijn zaken gedaan met goud pensioen! Bedankt!
Snelle levering.
Makkelijk bestellen en afhalen.
Fijn, plezierig, professioneel
clear information and excellent service
Prima communicatie en afhandeling. Het chocolaatje is een grappige en lekkere attentie
Alles ging prima, ze hebben ook goed geholpen toen de pakketdienst het pakketje kwijt was.
zilverbaar gekocht, voordat ik de bevestiging van verzenden kreeg heb ik gevraagd om zilverbaar om te ruilen voor muntbaar omdat er dan geen btw verschuldigd is. Dit kon niet want was al ingepakt voor verzending helaas, kreeg ik als antwoord. Opnieuw gevraagd voor begrip voor het omruilen omdat 21% best veel is, toen werd helaas vastgehouden aan uitzondering op de kopen op afstand regel. Heb in mijn mail ook aangegeven om nieuwe aankoop te doen tot de prijs van op dat moment. Dus las er schommelingen in zilverprijs waren had ik dit bijgepast.Het zou in mij geval nooit om een hoog bedrag zijn geweest gezien het aantal zilverbaar en dat het binnen enkele dagen regeld kon zijn. erg jammer dus. Aanbevelen ja omdat rest goed verloopt.
Beste Ron Jacobs, Uw feedback(s) verbaast ons. Op 29 maart om 9:49 hebben wij uw bestelling ontvangen. Deze is gelijk klaargemaakt voor verzending zodat u deze nog voor het Pinksterweekend kon ontvangen. Nadat wij deze hadden verzonden binnen een uur, heeft u ons diverse e-mails gestuurd om verschillende wijzigingen aan te brengen aan uw bestelling. Het wijzigen van een bestelling is niet mogelijk. U gaf aan dat u de btw niet kon aftrekken. Wij hebben u hierover een uitgebreide e-mail gestuurd met berekeningen waarbij uitkwam dat u alsnog goedkoper uit bent met de zilverbaren dan de voorradige zilveren munten, de zilveren muntbaren waren niet op voorraad. Hierop hebben wij geen reactie van u vernomen. Nadat u de volgende dag, binnen een werkdag, de zilverbaren heeft ontvangen, wilde u uw bestelling herroepen. Hierin hebben wij u wederom een uitgebreide e-mail gestuurd met uitleg dat dit niet mogelijk was omdat dit wettelijk is vastgelegd. Op deze mail hebben wij ook geen reactie van u ontvangen. Nu laat u ons diverse negatieve feedbacks achter omdat u zelf niet meer achter uw eigen keuze staat. Alle voorwaarden zijn vooraf bij u bekend en hiervan hebben wij niet van afgeweken. Uw bestelling is alleen heel snel geleverd, en wel binnen een werkdag. Op uw keuze hebben wij geen invloed. Zoals eerder in de e-mails aan u gecommuniceerd, is het voor u verstandig om alle producten door te nemen voordat u een bestelling plaatst zodat uzelf achter uw eigen beslissing kunt staan. U wilde namelijk drie verschillende veranderingen aanbrengen aan uw oorspronkelijke bestelling. Voordat u een bestelling plaatst kunt u ons altijd eerst e-mailen met uw vragen. Door het plaatsen van meerdere negatieve feedbacks zal de situatie niet veranderen. Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende hebben geïnformeerd betreffende uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Vorige week een bestelling geplaatst waarbij werd aangegeven dat dit product langere levertijd had, maar de volgende dag werd het al verstuurd. Discrete, snelle en verzekerde levering. Helemaal top!
Beste Mark, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zien u graag weer voor u klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Top, snel en veilige levering.
Beste Michelle, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zeer goed verlopen en zeer tevreden met de geleverde producten. Heb geen enkele opmerkingen over de afhandeling.
Beste Ruben Minnaert, Bedankt voor uw feedback. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
snelle,veilige en correte afhandeling,een aanrader
Beste Jimmy Engel, Bedankt voor uw feedback. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zeer tevreden.
zoals het hoort