Pluspunten
1. Ik vind de prijs- kwaliteitverhouding sterk wanneer ik de markt voor fysiek edelmetaal als uitgangspunt neem. 2. De communicatie en afspraken ( levertijd e.d.) worden via e- mail zorgvuldig gemeld en nagekomen. 3. De kwaliteit en verpakking van de bestelling zijn in nieuwe staat.
Verbeterpunten1. Bij kleinere bestelling wordt micropakket i.p.v. UPS ingelust.Bij UPS is de tracking prima te volegn, bij micropakket zag ik niet de gedetailleerde status van mijn levering ( plaats, tijdstip e.d.). Al begrijp ik dat kleinere bestellingen een kostenaspect met zich meebrengen. Mijn voorstel zou zijn om tot bepaalde bedragen wel te melden dat micropakket levert, maar dan geen tracking mogelijkheid mee te geven, want dat schept verwachtingen. Zeker als je UPS gewend bent.
Beste meneer Seidel, Bedankt voor uw feedback! Voor de verzending kiezen wij voor de snelste en beste keuze dat op dat moment beschikbaar is. Per situatie kan het verschillen of het via Mikropakket of UPS wordt geleverd. Op de bestelpagina kunt u onder opmerkingen uw keuze doorgeven als u liever uw zending met UPS geleverd wilt hebben. Wij zullen er dan voor zorgen dat de betreffende zending met UPS wordt geleverd. Indien u vragen heeft horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering, net ingepakt product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
betrouwbaar, klantvriendelijk, goede kwaliteit producten!!!
Pluspunten
Duidelijke website, betrouwbaar en snel.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
de bestelling werd snel geleverd, als op de website staat op voorraad, krijg je het bezorgd binnen enkele dagen
Pluspunten
Gewoon top , vlugge en eerlijke bediening !! Super
Pluspunten
Snel geleverd. Betrouwbaar bedrijf!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Great customer support, fast delivery and good products diversity. Totally satisfied with this company.
VerbeterpuntenEverything seems to working well, so for now there is no improvement to suggest.
Pluspunten
Snelle levertijd, mooi groot assortiment aan producten
VerbeterpuntenBetere afspraken met UPS op de doos staat signature required en niet bij de buren afgeven, de eerste keer is het pakker bij de buren afgegeven. de 2e keer is het pakket bij de achterdeur gedumpt. Ook heb ik geen van de keren voor ontvangst getekend.
Beste meneer Janssen, Bedankt voor uw feedback! Het is zeker niet de bedoeling dat het pakket bij uw achterdeur wordt gelegd. Wij hebben contact gehad met UPS en de chauffeur wordt hierop aangesproken zodat dit niet meer kan gebeuren. Onze excuses voor het ongemak dat hierbij is ontstaan. Indien u nog vragen heeft horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
kwaliteit van het product levertijd verpakking
Pluspunten
Alles werd geleverd sneller dan voorzien dit is zeker een groot pluspunt. Het feit dat de muntjes geleverd werden samen met een mooi zakje om ze te bewaren en te beschermen is gewoon een extra service die ik zeker aprecieerde.
VerbeterpuntenEen indicatie van de premie op de website per munt zou handig zijn ook wat meer background info over wat de artistieke waarde is van de munt lijkt me handig. De prijs is niet spectaculair duur of goedkoop een normale prijs wel is de transportprijs vrij duur als je maar enkel kleine muntjes wilt aankopen. Voor lagere bedragen zou de prijs zeker goedkoper mogen zijn dit zou motiveren om geregeld eens een paar muntjes aan te kopen.
Beste meneer Uytterhoeven, Bedankt voor uw feedback! Bij elke product proberen we zo veel mogelijk informatie te geven over het product. De premie op de producten verschillen van tijd tot tijd. De transportkosten is inclusief verzekering. Dat is waarom het iets meer is dan u gebruikelijk gewent bent in een normale webshop. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
Goed en stevig verpakt met security tape
VerbeterpuntenLevertijd zou 5-10 dagen zijn, levering was dag 11. Indicatie levertijd zou beter 8 - 12 dagen o.i.d. zijn, dan weet je waar je aan toe bent als koper.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback! Door meerdere factoren bij de levering van edelmetalen kan de levertijd soms uitlopen. Bij u is de eerste bestelling helaas een dagje uitgelopen, dit was helaas niet te voorzien. Vervelend dat u voor de gouden munten een dag langer moest wachten. Onze excuses hiervoor. Wij zien dat u uw andere bestelling binnen 4 dagen heeft mogen ontvangen i.p.v. de 5 - 10 dagen. Wij hopen dat deze wel naar tevredenheid bij u is afgeleverd. Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
Duidelijke en gemakkelijke website, groot assortiment.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
Alles verliep erg goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Internetsite is de leukste en gebruiksvriendelijkste die ik ben tegengekomen. Ook is jullie assortiment erg uitgebreid.
VerbeterpuntenZorg dat de pakketjes goed aankomen. Bij mijn tweede bestelling (terwijl ik heb aangegeven dat het pakketje ook bij de buren afgegeven mag worden) is het pakketje toch WEER bij een obscuur bedrijfje afgegeven terwijl ik met jullie gebeld dat ik dit niet wilde. Hierdoor zal ik de eerste tijd niets meer bij jullie bestellen.
Beste Will Bleijleven, Wij hebben bij de verzending een notitie gemaakt voor de chauffeur. Vervelend dat het pakket niet bij uw buren is afgeleverd toen u niet thuis was. Wij zullen hiervoor contact opnemen met UPS. Indien u nog vragen heeft horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
erg snel geleverd en een goede comunicatie
33 Ceintuurbaan
Amsterdam 1072ES