Pluspunten
Zeer snelle levertijd! Mooie en gestructureerde website!
Pluspunten
Wederom zeer tevreden over de snelle levering.
VerbeterpuntenBeter kan het niet.
Pluspunten
In goede kwaliteit geleverd. Tamelijk snel.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als ook PAMP Suisse goud wordt verkocht.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf!
Pluspunten
Een van de meest betrouwbare en solide bedrijven in deze sector, punt.
VerbeterpuntenPrijs, snelheid levertijd.
jammer dat sommige zilveren munten met een hoesje geleverd worden, Een capsule kost toch niet veel extra en is een betere manier om munten te bewaren. Voor de rest niets dan lof.
Geen, prima zo
Beste Mark Meijland, Bedankt voor uw feedback. Wij proberen een zo goed mogelijk prijs/kwaliteit verhouding te hebben. Het kan voorkomen dat wij iets duurder zijn dan andere partijen, maar u krijgt van ons dan wel de beste service! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
Gewoon goed
tis raar dat je voor 1 gram goud , de 2e betaald in de vorm van verzekering.... je betaald voor een gram goud rond 40 euro , terwijl deze op rond 30 euro staat , daarnaast heb je de verzendkosten en verzekering , die rond 12 euro kost....... je koopt dus 1 gram goud voor de prijs van 2!!! het lijkt , alsof particulieren betalen omdat zij maar weinig kopen , terwijl kopen van grote hoeveelheden goedkoper is....dus!!!!! same shit..."ben ik rijk...koop ik 1 kg..(veel goedkoper)...maar ben ik een simpel mens ...werkend voor mijn centen.....betaal ik dubbel voor de goud die ik koop"!!
Beste Henk Seegers, Bedankt voor uw feedback! Graag informeren wij u met het volgende. Elke baar dat gemaakt moet worden zijn kosten aan verbonden. Een kilo hoeft maar 1 keer gemaakt te worden terwijl dit bij een gram baartje 1000 keer is. Dit maakt ook verhoudingsgewijs het verschil in prijs. Wellicht is het sparen voor een grote baar voor u voordeliger. Betreffend onze verzendkosten is deze inclusief verzekering en de laagste van Nederland. Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen.nl
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering.
Pluspunten
Gewoon Goed!
Verbeterpuntenverzend kosten ik zou graag willen zien boven een bepaald bedrag gratis verzending.
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Makkelijk in de winkel kopen.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie ivm verzendgegevens aanpassen en op de hoogte houden van de verzendstatus.
VerbeterpuntenN.v.t
33 Ceintuurbaan