Pluspunten
heel snel levering geen wachttijd zoals bij solidor
Pluspunten
- Vriendelijk en keurig personeel, - goede bereikbaarheid in Amsterdam. - overzichtelijke website - Nette frontoffice. - Fijn dat er bij hereaus een certificaat bij zit en dat het direct van de smelterij komt.
VerbeterpuntenIets kortere levertijd zou het nóg aantrekkelijker maken.
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs, top verpakt!
VerbeterpuntenGeen enkele, hier kunnen concurrenten wat van leren.
Pluspunten
Ben nog maar net klant, maar eerste indrukken zijn positief. Snelle en duidelijke levering.
Pluspunten
snelle en goede levering, goed op de hoogte gebracht van de verzendstatus
Pluspunten
Online bestellen gaat erg makkelijk.
VerbeterpuntenOpeningstijden mogen iets ruimer, tot 17.00 of 18.00u
Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
als het om geld gaat dan gaat het om vertrouwen bij goudpensioen had ik direct een goed buikgevoel
Pluspunten
Uitermate betrouwbaar en goede levering/service
Pluspunten
Keurig verzorgd ingepakt Aflevering was zeer snel (UPC) en tegen aanmerkelijk goedkoper bezorg tarief dan bijv. Zilvergoudwinkel (Micropakket)
VerbeterpuntenPrijs per Zilveren Munt ligt iets hoger dan andere aanbieders
Beste meneer Van der Werk,<br><br>Wij danken u voor uw feedback. Wij proberen onze prijzen namelijk zo concurrent mogelijk te houden. Dit om zo een optimaal prijs / kwaliteit verhouding te leveren. <br><br>Met vriendelijke groet,<br><br>Goudpensioen.nl
33 Ceintuurbaan
Amsterdam 1072ES