Pluspunten
Online bestellen gaat erg makkelijk.
VerbeterpuntenOpeningstijden mogen iets ruimer, tot 17.00 of 18.00u
Pluspunten
zeer snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
als het om geld gaat dan gaat het om vertrouwen bij goudpensioen had ik direct een goed buikgevoel
Pluspunten
Uitermate betrouwbaar en goede levering/service
Pluspunten
Keurig verzorgd ingepakt Aflevering was zeer snel (UPC) en tegen aanmerkelijk goedkoper bezorg tarief dan bijv. Zilvergoudwinkel (Micropakket)
VerbeterpuntenPrijs per Zilveren Munt ligt iets hoger dan andere aanbieders
Beste meneer Van der Werk,<br><br>Wij danken u voor uw feedback. Wij proberen onze prijzen namelijk zo concurrent mogelijk te houden. Dit om zo een optimaal prijs / kwaliteit verhouding te leveren. <br><br>Met vriendelijke groet,<br><br>Goudpensioen.nl
Pluspunten
Snelle levering! Netjes Geleverd in doos hoe klein het product ook maar is! Chatten ook heel fijn. Erg betrouwbaar!!! En ik blijf zeker een klant bij Goudpensioen!!!!
VerbeterpuntenIk heb 3 keer iets besteld hier en 2 keer was ik niet thuis: Toen had UPS het pakketje bij de buren geleverd. Ik heb betrouwbare buren maar wat als mensen dat niet hebben? Volgens mij niet de bedoeling van UPS. Bij mij mag UPS dat best blijven doen maar bij de andere mensen niet altijd denk ik.
Houd klant op de hoogte m.b.t. klacht over UPC, inzake geen gebruik maken van verplichte handtekening.
Beste meneer De Bont,<br><br>Wij danken u voor uw feedback. Omdat het onderzoek nog loopt bij UPS en wij daar nog geen nieuw bericht van hebben ontvangen, kunnen wij u op dit moment geen verdere informatie over verschaffen. Zoals vorige week al medegedeeld, wordt u op de hoogte gehouden als wij van UPS een terugkoppeling krijgen. <br><br>Met vriendelijke groet,<br><br>Goudpensioen.nl
Pluspunten
Lekker vlot, goede online chat, duidelijke site.
VerbeterpuntenOver de prijs, kwaliteit en kennis en vakmanschap kan ik geen oordeel vellen. Wel vertrouw ik er op dat het geleverde product een goede prijs heeft en van goede kwaliteit is. Waarom ik uw bedrijf vertrouw, weet ik niet.
33 Ceintuurbaan
Amsterdam 1072ES