Pluspunten
Degelijke goede website, vaak de beste prijzen
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling
Pluspunten
Het geen besteld is, is goed geleverd en verpakt en ik vind het leuk dat het in een zakje zit
VerbeterpuntenIk vind dat jullie het prima doen advies doorgaan zo
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar
VerbeterpuntenBetere communicatie/update
Beste James, <br><br> Bedankt voor uw feedback! <br><br> De communicatie over de bestellingen gebeurd via de door u opgegeven email. <br><br> Met vriendelijke groeten,<br><br> Goudpensioen.nl
Pluspunten
Geen men stuurt de verkeerde en beschadigde objecten op wijt het aaan kerstdrukte en bied niet de mogelijkheidid het door ups weer op te laten halen daar moet je vaste klant voor zijn zegt hij...en moet maar risici lopen met terugsturen middels postnl hetgeen ik natuurlijk nietvdoe met alles wat daar verdwijnt zoals onlangs in het nieuws was...of i
VerbeterpuntenOpletten bij inpakken en veilige verzekerde retourzending bieden alst bedrijf fouten heeft gemaakt
Beste Angelique van Eijk of TheJoyOfEvel@......., <br><br> Zoals uw e-mailadres voor zich spreekt kunnen wij niet aan uw eisen voldoen. Wij hebben u de juiste goederen binnen 5 werkdagen geleverd. Omdat u niet tevreden was over de door u gekozen producten hebben wij u vervangende producten aangeboden waar u geen gebruik van heeft gemaakt. Bij het retourneren worden de verzendkosten door ons vergoed en is het tevens door ons verzekerd. <br><br> Met vriendelijke groeten,<br><br> Goudpensioen
Pluspunten
Lage prijzen, vlugge levering.
VerbeterpuntenGeen verwittiging vooraf bij levering.
Beste Ivo, <br><br> Bedankt voor uw feedback! <br><br> De communicatie over de levering met de tracking nummer via UPS gebeurd via de door u opgegeven email. <br><br> Met vriendelijke groeten,<br><br> Goudpensioen.nl
Pluspunten
Leveren de volgende dag naar bestelling! Alles loopt soepel en snel.
Pluspunten
Snelle en goede service.
Pluspunten
Correct en komt afspraken na
VerbeterpuntenLevertijd aangeven indien niet voorradig
Beste Arie, <br><br> Bedankt voor uw feedback! <br><br> De voorraad status en/of de indicatieve levertijd van elk product wordt aangegeven onder het kopje \"Extra informatie\". <br><br> Met vriendelijke groeten,<br><br> Goudpensioen.nl
Pluspunten
vlotte en correcte afhandeling
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Everzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Veel op voorraad. Goede service.
VerbeterpuntenDe levering met UPS is weliswaar goed. Alleen ontbreekt er een bezorgtijd aanduiding ( bij benadering). Het zou fijn zijn als dit bekend was bij de klant.
Beste Sven, <br><br> Hartelijk dank voor de feedback. Via UPS is het niet mogelijk om een tijdstip te kiezen. Via de tracking nummer die u via de email krijgt kunt u zien welke dag UPS langs komt. Bij bezorging via onze privé chauffeurs is het wel mogelijk om een bepaalde tijdstip af te spreken.<br><br> Met vriendelijke groeten,<br><br> Goudpensioen.nl
Pluspunten
Snelle levering en keurige presentatie
VerbeterpuntenZou het zo snel niet weten
Pluspunten
Heel goed verpakt en perfecte zending via UPS.
VerbeterpuntenWat betere informatie over het product (bij bijvoorbeeld verschillende zilveren munten).
Pluspunten
klant vriendelijk erg stipt vlotte afhandeling
Verbeterpuntengrotere kolectie gouden munten
Bij communicatie een 6, omdat ik bij bestelling status graag wat meer op hoogte had geweest van het proces. Van voor de betaling tot het ophalen stond de status op `bezig met verwerken`. Statuses zoals `betaald`, `in bestelling`, `klaar voor afhalen` zouden het proces afmaken.
Beste Danny,<br><br> Hartelijk dank voor de feedback en goed te horen dat u tevreden bent over onze service. De website van Goudpensioen is continue in ontwikkeling. Op dit moment zijn wij al geruime tijd bezig met het goed programmeren van de opties die u hierboven noemt. Bij toekomstige bestellingen zijn deze statussen in uw account terug te vinden. <br> <br> Met vriendelijke groeten,<br> <br> Goudpensioen
Pluspunten
Goede informatie gegeven. Snelle levertijd. Alles bij elkaar tevreden over het geheel.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
levertijd is goed bezorging en product ook. afhangend van de edelmetaalkoersen ga ik vrijwel zeker vaker aankopen doen via goudpensioen
Pluspunten
Bedrijf met een hoog standard ( ga zo door)
Pluspunten
Terugbellen als een klant gebeld heeft! Tijd nemen tijdens gesprek. De wijze van verpakking, allemaal perfect en duidelijk zorg aan besteed! Hier kom ik zeker terug!
33 Ceintuurbaan
Amsterdam 1072ES