Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn dat uw bestelling snel is geleverd. Wij staan klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Michael, Bedankt voor uw review. Als het goed is hebben wij u inmiddels uitgelegd wat het verschil is in de zuiverheid 999 / 999,9 / 99,99. Ook zien we terug in de e-mail wisseling dat uw vraag over de staat van de munten is beantwoord. Onder het tabje "extra informatie" van elke product kunt u de details van een product terugvinden. Graag verwijzen wij u ook naar onze veelgestelde vragen waar alle basale vragen worden beantwoord. https://www.goudpensioen.nl/faq Mocht u na aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Merel, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste S., Bedankt voor uw review. Fijn dat alles overzichtelijk was en snel naar u verzonden is. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Mar, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles prima is verlopen. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Jacobus, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles overzichtelijk en makkelijk te bestellen is. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Maurice, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles prima is verlopen. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Otto, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles snel is geleverd. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Ko, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles snel en simpel is verlopen. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Caro, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles overzichtelijk en snel is verstuurd. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Marco, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service top vindt. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne jaarwisseling tegemoet en een gouden 2022! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Johan, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het prima en snel is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne jaarwisseling tegemoet en een gouden 2022! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Patric, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne jaarwisseling tegemoet en een gouden 2022! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste G, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne jaarwisseling tegemoet en een gouden 2022! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Alessandro, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne jaarwisseling tegemoet en een gouden 2022! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste mevrouw M.J., Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Johnjohn Polderman, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Christophe, Bedankt voor uw review! De door u genoemde producten kunnen wij op dit moment niet leveren. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Adri, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Bedankt voor uw nieuwe bestelling! Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Monika, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Y.Y., Bedankt voor uw review! Wij horen graag wat beter kan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Hounaida, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Leo, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Dirk, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Pascal, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles na wens is gegaan. Wij staan weer klaar voor uw nieuwe bestelling. Wij wensen u fijne feestdagen tegemoet en een gouden nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Goudpensioen