Komt afspraken na.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw positieve review. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Vind het vreemd dat er geen id-check plaats vind. Dit nodigt uit tot makkelijk handelen zonder controles. Lijkt mij niet wenselijk….
Op zondag een bestelling gedaan en 2 dagen later probleemloos opgehaald.
Beste Sonja, Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u snel uw bestelling kont ophalen. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Goeie service en te vertrouwen.
Beste Niels Sijstermans, Bedankt voor uw feedback. Wij staan weer voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Snelle bezorging, heldere communicatie, verzorgd product, degelijke verpakking.
Ik had hier een gouden munt gekocht waar een krasje op zat. Voor UNC munten komt dit blijkbaar vaker voor omdat de munten vanaf de producent in tubes zitten en tegen elkaar aan kunnen schuren waardoor (kleine) krasjes kunnen ontstaan. Wellicht een suggestie dit duidelijker in de beschrijving te zetten (in plaats van alleen in de FAQ) aangezien dit dus wel vaker gebeurd, en als disclaimer en binnen welke marges deze krasjes acceptabel zijn bij het terugverkopen van de munten. Verder wel fijn dat ik wel serieus genomen ben met mijn eerdere klacht en dat Goudpensioen hier adequaat op gereageerd heeft.
Originele beoordeling
Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf. Service was wel prima (vandaar 1 ster in plaats van 0). Ik had een gouden munt en een paar munttubes besteld. Op een van de munttubes was met stift geschreven en was al een slechte eerste indruk, maar dat kreeg ik er nog wel af. Daarna bekeek ik de gouden munt en daar zat een krasje op de achterkant en toen brak mijn klomp. Ik begrijp dat het puur goud is en kwetsbaar is maar als ik een gouden munt bestel wil ik gewoon dat ie onbeschadigd is. Zo'n munt is geen flippo ofzo, ik heb er grof geld voor betaald dus dan verwacht je ook een goed en onbeschadigd product. Misschien is het ook een les dat je als je dit soort dingen online besteld dat je het op komt halen zidat je het terplekke kan bekijken in plaats van laten bezorgen want als je het laat bezorgen krijg je blijkbaar de afdankertjes. Ik weet dat de waarde van de munt zelfs met een kras hetzelfde blijft als ik hem ooit weer wil verkopen maar toch vind ik het een teleurstelling omdat ik de intentie had deze munt onbeschadigd te houden.
Beste Gilian van Doorn, Bedankt voor het toesturen van de foto's. Hieruit maken wij op dat het krasje tijdens het productieproces is ontstaan. Een krasje op een UNC munt is mogelijk. Zie ook voor meer informatie hier: https://www.goudpensioen.nl/faq/article/wat-betekenen-munt-kwaliteit-unc-proof U kunt de munt kosteloos omruilen voor een andere munt in onze winkel. Hierbij kunt u zelf kiezen uit de voorradige munten. Wij vertrouwen erop hierbij een passende oplossing voor u te hebben gevonden. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
X
Beste Mark, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Service is goed en snel. De volgende werkdag je bestelling kunnen ophalen maakt bestellen een extra prettige ervaring. Zo weet je altijd wat je de volgende dag in handen hebt.
Beste Alexanderk, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Makkelijk bestellen en super goed afgehandeld.
Beste Leo, Bedankt voor uw feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ik kwam nu voor de 2e x. Wat spaargeld besteed om voor ca. 1500,-- aan zilveren munten te besteden. Helaas was de jongeman die mij bediende niet echt vriendelijk; zelfs wat argwanend. Heel merkwaardig en klantonvriendelijk. Het is dat Goudpensioen dichtbij is en ik de munten af kan halen maar anders zou ik zeker een ander adres zoeken voor vervolgaankopen.
Beste Marja Brekeveld, Vervelend dat u dat zo heeft ervaren. Graag lichten wij uw afhaling nader toe. Bij nader onderzoek komen wij tot de volgende conclusie: Ten eerste komt u buiten openingstijden naar ons toe. Wij zijn dan ook niet de beroerdste om u binnen te laten. Ten tweede heeft onze collega u gevraagd naar uw bestelnummer. Deze kon u niet vertellen, u gaf zelfs ontwijkende antwoorden. Vervolgens bent u een monoloog begonnen over tal van andere onderwerpen. Op uw monoloog is onze collega niet ingegaan. Deze schepte namelijk verwarring. Het lijkt erop dat u geen rekening mee houdt dat een uitlevering zorgvuldig moet gebeuren. Wij verzoeken u in het vervolg uitsluitend tijdens onze openingstijden langs te komen en het afhaalbericht goed door te nemen. Wij stellen het ook op prijs als u rekening houdt met onze afhaalprocedure. Mocht u na aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
snelle verzending, professionele levering, zorgvuldig verpakt, ik heb nog nooit zo'n mooie factuur gekregen. Ik raad het aan, ik zal zeker nog een keer kijken
Beste Rafal, Bedankt voor uw 100% feedback. Wij zien uw nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Advies op maat, snel en discrete afhandeling, veilig en ontspannende omgeving.
Beste S.R. Bednarzik, Bedankt voor uw feedback. Wij zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Geen problemen ervaren, ga vaker wat bestellen
Beste Jenny Hoogendoorn, Bedankt voor uw feedback. Wij staan weer klaar voor uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
The delivery was quick
Dear Ahmad Hassan, Thank you for your feedback. We are looking forward to serve you. Kind regards, Goudpensioen
Prima manier om extra "waarde" te sparen voor later.
Ik had een bestelling voor ruim EUR 200, het minimumbedrag. Nadat de bestelling was geleverd, had ik pas in de gaten dat ik van een munt in plaats van twee maar één exemplaar had besteld, het was bedoeld als cadeau. Ik heb daarom de volgende dag (zondag) een mail gestuurd of ik de munt nog kon nabestellen. Ik had immers al voor het minimumbedrag besteld en het was een fout. Het antwoord kwam erop neer dat ik toch weer voor het minimumbedrag ad EUR 200 moet bestellen. De munt kost ca EUR 56, plus verzendkosten, dus ik moet dan nog aardig wat bijbestellen. Ik vind het jammer dat er zo star wordt vastgehouden aan de regels. Natuurlijk had ik ook beter moeten opletten en als ik een week later met deze vraag kom, kan ik me dit antwoord voorstellen. Een dag later, in het weekend vind ik wel flauw en niet klantvriendelijk.
Beste Charles Schulte, Graag lichten wij uw bestelling nader toe. U heeft een bestelling van ruim 200 Euro geplaatst. Dit was om precies te zijn 200,19 Euro exclusief verzendkosten. Hierbij heeft u inderdaad de minimale grens gepasseerd om een bestelling te plaatsen bij ons. Dit is namelijk minimaal 200 Euro. Het is na het plaatsen van uw bestelling niet mogelijk om uw bestelling nog te wijzigen. Dit omdat wij dan het bestel- en leverproces voor alle lopende bestellingen moeten stoppen. Hierdoor zouden alle klanten onnodig moeten wachten omdat u een wijzing wilt doorvoeren. Wij snappen dat u dit jammer vindt. Echter, dit zou betekenen dat u en alle anderen een extra dag zouden moeten wachten om de bestelling in ontvangst nemen. Hierdoor komt onze snelle levering van 24 – 48 uur in het geding. Om dit in de toekomst te voorkomen, is het aan te raden om uw bestelling goed te controleren voordat u deze definitief maakt. Zoals eerder aan u voorgesteld, kunt u de gewenste zilveren munt toevoegen aan een vervolgbestelling. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan vernemen wij het graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Nice to work with great security on delivery highly recommend
Mijn 1 oz gouden American Buffalo munt ontvangen !!! Binnen een dag geleverd! Vanaf nu mijn to go to muntenhandelaar. Betrouwbaar, snelle levering, duidelijke en snelle communicatie! Ik kan Goudpensioen aan iedereen aanbevelen!!!!!
Snelle duidelijke levering, alles netjes verpakt!
Een aanrader.
Na bestelling direct ontvangen en werd alleen persoonlijk afgegeven
Snel en correct dus betrouwbaar
Ondanks wat problemen met de bank die lastig deed met de verificatiecode toch de aankoop voor elkaar gekregen door goede medewerking van goudpensioen. Heb hem wel 3 keer moeten bellen maar hij bleef geduldig en hulpvaardig. Was ik blij mee want ik werd nogal zenuwachtig dat ik vastzat in het idealmenu en geen code kreeg om de transactie te voltooien.
Afspraken worden nagekomen. Produkt conform omschrijving.
snelle verzending
Ceintuurbaan 33