Produkten zijn netjes en goed verpakt aangekomen. Levertijd was duidelijk en is nagekomen
Goed te bedienen site, veel keus in verschillende producten, betrouwbaar en fantastische service. Top, voor een beginnende belegger!
Een bedrijf die in het hogere segment valt qua prijzen maar helaas absoluut niet in het verlenen van service.
Beste Sahil Makhija / Sunny Bunny, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben u telefonisch niet kunnen bereiken. Zou u ons terug kunnen bellen of kunnen reageren op onze e-mails betreffende uw feedback? Wij zijn benieuwd wat u als klantonvriendelijk heeft ervaren. Bij het ophalen van uw bestelling probeerde u in eerste instantie dit zonder legitimatie te doen. Hierbij is aangegeven dat dit niet mogelijk is. Bij terugkomst met uw legitimatie bleek dat u uw bestelling onder een pseudo / koosnaampje “Sunny Bunny” had geplaatst. Hierdoor hebben wij een extra controle moeten uitvoeren. Ook als u maar drie zilveren munten bestelt, dient uitlevering zorgvuldig te gebeuren. Wij kunnen nog steeds niet plaatsen waarom u dit humoristisch vond. Wellicht dat u hier meer uitleg over kunt geven en ons kunt vertellen hoe u in het vervolg benaderd wilt worden. Wij horen het heel graag van u. Ook verzoeken wij u, zoals eerder aangegeven tijdens het ophalen, dat u in het vervolg een bestelling plaatst onder uw echte naam. Dit voorkomt extra papierwerk en verwarring. Wij wachten uw reactie af. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Alle ervaringen zijn tot nu geweldig! Kan niet anders zeggen!
Altijd netjes optijd geleverd.
Waar voor je geld, nooit en ten nimmer een ontevreden bestelling gehad. Dank Goudpensioen, goed team.
Voor het eerst in het goud gestapt. Na even zoeken op internet kwam ik als snel uit bij goudpensioen. Blij met de keuze en voor een goede toekomst
Fijne website met duidelijke productinfo. Edelmetaal gemakkelijk te bestellen en te betalen. Dezelfde week nog geleverd in een geheel discrete verpakking. Al met al dik tevreden.
Beste A.M., Bedankt voor uw feedback. Wij zien u graag weer tegemoet en wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Positieve ervaring. Kunnen de prijzen nog wel wat scherper wegzetten.
Beste Sebastian, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw ervaring positief is. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
snel informatief betrouwbaar
Beste Tilo Baumheier, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw ons betrouwbaar vindt. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zeer groot aanbod!
Beste Maurits, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw een positieve ervaring met ons heeft. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Prima service! Producten zijn in orde. Kom hier vaker voor mijn muntenverzameling.
Beste Vivian, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw ervaring positief is en jaarlijks uw pandamunten bij ons haalt. Wij zien u graag volgend jaar weer. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ik ben geen grote koper,ik koop maar een klein gouden muntje per jaar voor mijn kleinkind,en dat gaat prima bij Goudpensioen! Geen minimum aankoopbedrag voor verzending, verzekerd transport,discreet verpakt,snelle leveringen ook nog mooi fluwelen zakje om t muntje in te doen en n chocolade goud baartje! Top hoor! Volgend jaar weer!
Beste Fieke, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u bij ons uw cadeaus kunt aanschaffen voor uw kleinkind. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zorgvuldige uitvoering en duidelijke communicatie over status van de bestelling en aflevering.
Beste A.P., Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw ervaring positief is. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Goede ervaring met Goudpensioen.Netjes op de hoogte gehouden over de (snelle) levering
Beste Mattijs, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat uw ervaring positief is. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Het online bestellen is heel simpel. Ook het ophalen bij de winkel ging heel gemakkelijk en de persoon aan het loket was erg vriendelijk.
Beste T.H., Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u het gemak van onze winkel heeft gevonden en ook uw positieve persoonlijke ervaring met ons. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Het was makkelijk om te kiezen wat voor goud je wilde op de website. Na het bestellen kreeg je snel een antwoord, dus een goede service! En kreeg ook de bestelling heel snel bij mijn thuis! En was ook een goede kwaliteit.
Beste Surja, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent met onze kwaliteit en snelheid van leveren. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ik heb het online besteld en ben het in Amsterdam gaan halen. ook online besteld, snel en in goede staat geleverd door vriendelijke medewerkers van Mikropakket! zeker een aanrader om uw edelmetalen te kopen, fijn zaken gedaan met goud pensioen! Bedankt!
Beste Mustafa, Bedankt voor uw feedback. Goed om te horen dat u zowel met onze winkel als met de verzending een goede ervaring heeft. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Beste Paul, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Dit is waarom ik een klant blijf:"snelle en adequate service!"
Beste MIsha, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te lezen dat u ons snelle en adequate service op prijs stelt. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Na eerste bestelling goed bevallen Duidelijke site en uitleg Product snel en discreet ontvangen en Gekregen zoals ik had verwacht Kom hier zeker nog wel een nieuwe bestelling plaatsen
Beste Wietske, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Zoals altijd prima online bestellen en afhalen!
Beste Ian, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen over onze mogelijkheid voor bestellen met afhalen. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Vriendelijke mensen Bestelling direkt volgende dag kunnen ophalen
Beste Peter, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen met betrekking tot ons persoonlijke service. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Het goud bestellen via de website was heel eenvoudig. De medewerker die me hielp toen ik de bestelling kwam ophalen, was erg vriendelijk, efficiënt en professioneel. Ik zal deze service zeker opnieuw gebruiken.
Beste Cormac, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen over onze vriendelijke, efficiëntie en professionaliteit. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Uitstekende communicatie, perfect product en service. Bedankt!
Beste Alla, Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om uw positieve ervaring te lezen over onze communicatie, service en producten. Wij wensen u fijne dagen tegemoet. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam