Pluspunten
Zeer betrouwbaar bedrijf en krijg zeer netjes mijn bestelling afgeleverd.
VerbeterpuntenEen email versturen wanneer het postbedrijf onderweg is zou wel handig zijn.
Pluspunten
Vlot- correct- up-to-date info
Pluspunten
zie beoordelingssterren.
VerbeterpuntenLevering geschiedt via Mikropakket; de tijdsaanduiding van levering moet concreter zijn (in een tijdsbestek van max. 3 uur en niet de gehele dag!)
Pluspunten
Pluspunten
Snel , goede communicatie, stipt
Pluspunten
De volledigheid van bepaalde collecties, bvb prachtige lunar 1 en lunar 2 collecties (Chinese dierenriem): wat een keuze!
VerbeterpuntenSoms is de prijs aan de hoge kant
Pluspunten
Perfect bedrijf. Problemen worden gelijk opgelost.
VerbeterpuntenDit is hoe het moet!
Pluspunten
Alles, ben er zeer tevreden mee
VerbeterpuntenDe Nederlandse taal, in sommige productenbeschrijvingen zit een klein foutje
Pluspunten
Heel Goed en betrouwbaar bedrijf en dienst
VerbeterpuntenIk moest enkele dagen wachten maar da's want ik in het buitenland woon
Pluspunten
Uitgebreide keuze
VerbeterpuntenPalladium en overige metalen in kleinere versies baars invoegen ?
Pluspunten
aan de kwaliteit van de producten valt niet te twisten en dat is het belangrijkste. Verder vind ik dat Goudpensioen ook lekker toegankelijk is voor kleine investeerder zoals ikzelf.
VerbeterpuntenDe levertijd had een stuk beter kunnen zijn als de bezorging ook echt op de beloofde tijd was langsgekomen. Hierdoor moest ik al snel een week extra wachten voordat bezorging eindelijk plaats vondt. Eigenlijk.. is dat met alles wat je online besteld wel zo, dus jullie doen het gewoon goed. De prijzen voor de kleinere producten (5 gram en lager) vallen wel te hoog uit voor wat je ervoor krijgt.
Pluspunten
+Grote voorraad aan zilvermunten. +Perfecte kwaliteit +Betrouwbaar en snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering,goed verpakt en de producten waren nieuw.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed en snel
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam