Pluspunten
Alles in prima staat en conform afspraak
VerbeterpuntenTip Diamanten worden al tijdje niet te koop aangboden. Misschien idee om te beslissen om naast edelmetalen ook edelstenen te blijven verkopen en of dat dan alleen diamanten kunnen zijn.
Pluspunten
Zeer keurig,van het begin tot het eind.
Verbeterpuntengeen!
langere openingstijden..of openingstijden buiten werktijd. Ben nooit in staat zelf mijn bestelde producten op te halen.
Pluspunten
Goede kennis en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenBetere prijzen.
Pluspunten
Zoals gewoonlijk vlotte afhandeling en levering !! Top
VerbeterpuntenVolgens mij geen .....
Pluspunten
Maakt betrouwbare indruk.
Pluspunten
Yes
VerbeterpuntenMore designs
Pluspunten
correcte levering
Verbeterpuntenduurder dan andere .
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback! Wij proberen een zo goed prijs/kwaliteit verhouding te hebben voor onze producten. Indien mogelijk zullen wij altijd onze prijs aanpassen. Indien u nog vragen heeft, vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Vriendelijke personeel nemen de tijd voor evt uitleg info tips etc correcte en snelle afhandeling van orders ook wel fijn dat ze producten die nog niet leverbaar zijn ook niet op hun site zetten laatst even gesprek gehad en begrijp nu hoe het werkt ivm (levertijden)
VerbeterpuntenGa zo door zou Ik zeggen
Pluspunten
Gekocht(e) product(en) zijn altijd netjes verpakt
VerbeterpuntenDe koeriersdienst: jammer dat je geen bezorgtijd met marge van ong 3 uur kan afspreken. Ik werk fulltime dus ik ben vaak niet thuis. De bezorgkosten zijn voor Zeeuws- Vaanderen hoger dan in de rest van Nederland, waarom is dat? Bij andere bedrijven is het tarief hetzelfde als het landelijke tarief.
Beste Anita, Bedankt voor uw feedback! Een keuze voor een dagdeel is bij koeriersbezorging niet mogelijk, wel is dit mogelijk bij privé bezorging (door ons bezorgd). Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden wordt een hogere tarief aan ons doorberekend. Dit is ook de reden waarom deze iets hoger ligt. Indien mogelijk zullen wij dit aanpassen. Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
snelle levering tegen een eerlijke prijs.
Verbeterpuntenmisschien aan kunnen geven wanneer er geleverd kan worden. bijvoorbeeld op zaterdag als de klanten door de weeks werken. of avond als mogelijk.
Pluspunten
Behulpzaam , duidelijkheid , goede service.
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam