Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Pluspunten
Opvallend was hoe goed alles was verpakt. En snelle levering. Uitstekend!
Pluspunten
Vriendelijk en betrouwbaar. Ik ken geen andere webshop met zoveel keuze. Tot nu toe al 5 keer munten gekocht met volle tevredenheid. Bij bestelling wordt je ook goed op de hoogte gehouden. Tot nu alleen opgehaald, dus zelf geen ervaring met verzending.
VerbeterpuntenBij aantal producten (palladium b.v.) heb ik ook veel lagere prijzen op internet gezien.
Pluspunten
Goede communicatie omtrent beschikbaarheid en levertijd. Prijsstelling gunstig.
VerbeterpuntenInformatie voorraden/beschikbaarheid op site. Het komt wat vreemd over wanneer er een beschikbaarheid op de site staat, je een mail krijgt dat het product momenteel niet leverbaar is.
Beste Klant, Bedankt voor uw feedback! Het kan soms voorkomen dat het aantal stuks die uw wilt bestellen niet direct uit voorraad leverbaar is. Wij doen er alles aan om van elk product een voldoende voorraad te houden. Toch kan het soms voorkomen dat wij niet altijd uw order compleet hebben.Wij doen dan ons best om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren. Onze excuses dat het door u bestelde aantal niet voorradig was. Voordat u uw bestelling plaatst, kunt u altijd telefonisch bij ons informeren of het gewenste aantal direct uit voorraad te leveren is. Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Goudpensioen
Pluspunten
Zowel per telefoon als per mail goed bereikbaar, en snelle terugkoppeling.
VerbeterpuntenEcht verbeterpunten zijn er niet. Alleen wil ik vermelden bij mijn eerste bestelling dat de levertijd 6 dagen langer was dan de aangegeven tijd op de website.
Beste Peter, Bedankt voor uw feedback! Graag willen wij uw bestelling nader toelichten. U had uw bestelling geplaatst op maandagavond. De bestelde goederen zijn uit voorraad leverbaar. Deze zou dan meegaan met de zending van vrijdag. Omdat u een verkeerde e-mailadres had opgegeven moest een extra controle uitgevoerd worden waardoor deze met de zending van dinsdag erop is meegegaan. Onze excuses ervoor dat u hiervoor langer heeft moeten wachten. Wij zien dat uw 2e bestelling, die op vrijdagmiddag is geplaatst, wel met de eerstvolgende zending van dinsdag is meegegaan. Wij hopen dat u m.b.t. deze levering wel tevreden bent. Indien u vragen heeft over levertijden kunt u altijd van te voren telefonisch contact opnemen. Vriendelijke groet, GP
Pluspunten
Zowel per telefoon als per mail goed bereikbaar, en snelle terugkoppeling.
Pluspunten
Duidelijke site, geen overbodige poespas, snelle levering, levering naar verwachting.
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht. Goede informatievoorziening via mail. Erg goede prijs. Tot nu toe ben ik nog geen betere prijs tegen gekomen. Het pakket is zeer zorgvuldig ingepakt. Al met al niets op aan te merken!
VerbeterpuntenTrack & trace code bij het pakketje zou handig zijn en een geschatte tijd waarop het pakketje afgeleverd zal worden.
Pluspunten
Klantvriendelijk, mooie website en snelle levering
Pluspunten
Erg vriendelijk & duidelijk
Pluspunten
Zeer eenvoudig om als particulier edelmetalen aan te kopen; artikelen ook steeds in voorraad.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken.
Pluspunten
Goed bedrijf, doet wat er van ze verwacht mag worden.
Pluspunten
Snelle reacties op vragen die via de website. Snelle afhandeling factuur en snelle levering. Product had een verwachte levertijd van 5-10 dagen. Was er inderdaad na 5 werkdagen.
VerbeterpuntenNog scherpere prijzen!
Pluspunten
It handy because of the location
Pluspunten
Zie gegeven cijfers!
Pluspunten
A good range of interesting products items at competitive prices
VerbeterpuntenAs I have previously commented I think that they should really re look at accepting payment by debit /credit card. Especially now that the costs have been slashed following a EU directive, now in place capping transaction charges. It really now is negligible and if the purchase is made by credit card gives the buyer added security if something goes wrong.
Ceintuurbaan 33
1072ES Amsterdam