Pluspunten

Zeer snelle levering. Vriendelijk kundig personeel.

Ik kan echt geen verbeterpunten verzinnen

Pluspunten

Positieve punten van dit bedrijf zijn de snelle verzending en de klantvriendelijkheid, heb nu al 2 keer helm besteld maar t is m net niet, beide keren helm teruggestuurd wordt niet moeilijk overgedaan, zo kan het dus ook.

Geen verbeterpunten en/of Tips. Topwebsite!.

Pluspunten

Snelle levering. UItstekende helm

Pluspunten

Zeer snelle levering en je word prima op de hoogte gehouden. ik ga zeker meer hier bestellen.

Pluspunten

Zeer snelle levering, nette communicatie via mail.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Product as advertised, quick delivery, good price, full tracking of the order. Will use again!

Pluspunten

Ruime keuze, goedkope helmen zonder in te boeten op de kwaliteit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik voeg me toe aan de mensen die nooit meer kopen bij dit bedrijf, en niet alleen ik maar alle leden van ons scooterclub. Op de site van Helmspecialist staat duidelijk dat ze de kosten van retourzending zullen betalen, ( zie 'vragen en antwoord') maar nee hoor doen ze niet, ze komen met allerlei argumenten om niet te betalen. Wij van de scooterclub hebben afgesproken om zoveel mensen mogelijk te adviseren om niet bij Helmspecialist te kopen. Ze hebben wel goed aan gedaan om mijn aankoop bedrag terug te storten anders zouden we het geld bij hun gaan halen.

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging conform afspraak.

Geen op-/aanmerkingen.

Pluspunten

Goede en snelle levering, netjes verpakt en scherpe prijzen

Pluspunten

Had per ongeluk 2 helmen besteld, Maar ze hebben dat goed gecorrigeerd!! Super bedrijf

Pluspunten

Er was een probleempje bij het versturen waar de firma Helmspecialist voor niets tussen zat, perfecte communicatie en goed geholpen geweest door vriendelijk iemand. Aanrader!

Geen of doe gewoon verder en zeker met die persoon die me te woord gestaan heeft.

Pluspunten

Op een vrijdag besteld, de volgende dag (zaterdag!) reeds bezorg. De helm is nog mooier als op de foto's. Precies wat ik zocht voor mijn man. Hij was dik tevreden.

Wel had hij graag gehad dat het vizier gemakkelijker naar beneden had gekund. Met een schuifje, knopje of lipje, is stoerder. Nu moet je het vizier zelf aanraken. Maar dat is een kleinigheid, voor de rest mooie stoere army-achtige helm. Ook het leer en de binnenkant oogt mooi.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs kwaliteits- verhouding.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke hulp van de medewerker, gunstige prijzen en goede kwaliteit van de producten.

Wanneer de openingstijden van het bedrijf precies zijn. Ook zou het informatiebandje van de telefoon wat duidelijker mogen zijn. Bij een telefonisch contact hoorde ik alleen maar war gebrabbel op de achtergrond, waarna de verbinding werd verbroken.

Pluspunten

-Goed telefonisch bereikbaar -goed advies. Ze hebben verstand van hun producten. -Super snelle levering. .

Pluspunten

Er iets vreemd gegaan met bestelde handschoenen. 2 verschillende maten een L en een M . Na contact te hebben gehad binnen de week de juiste toe gestuurd .SUPER

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen