Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten.

Pluspunten

Een mooie zware ketting. Het rode valt mooi op! Geen vebeterpunten tot dus ver.

Ik kreeg hem in geen mogelijkheid open omdat het een soort van vast gekleefd was.

Pluspunten

snelle levering zoals beloofd

Pluspunten

super snelle levering, veel keuze

Pluspunten

Makkelijk online besteld. Dag nadien thuis netjes geleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste Lezer, Zie onderstaand mijn ervaring met dit bedrijf: Wat een aanfluiting zeg, voordoen als het perfecte bedrijf maar als het komt op service dan ho maar!! Ik heb 3 helmen gekocht bij ze voor een "aanzienlijk" bedrag, hierna heb ik een 4de helm besteld maar deze paste niet goed. Helm keurig teruggestuurd en nu berichten ze mij dat er wat vlekken opzitten en ik de helm moet kopen! Gaven ook direct aan dat IK hem heb beschadigd en dat het MIJN fout was! Ten eerste is dit natuurlijk nooit aan te tonen en ten 2de ben ik er netjes mee omgegaan, wat jammer dat je eerst voor paar 100 besteld en er dan op deze manier moet achterkomen hoe dit bedrijf werkt! Men zegt ook nu dat ik de helm moet afnemen binnen 2 dagen anders komen ook de verzendkosten erbij om het terug te sturen. Wat een belachelijke service hier. Mensen pas dus op. Zal dit ook doorzetten op alle andere social media dat je hier met retouren extreem moet oppassen en foto's maakt van het moment dat je de helm inpakt er retour stuurt! Wees gewaarschuwd! Met vriendelijke groet, Thomas

Pluspunten

Snel en deugdelijk verpakt geleverd !

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Niets

Pluspunten

Bestelling is vlot verlopen. Prima!!

Geen verbeterpunten ;-)

Pluspunten

Pluspunten

Zeer service gericht, neemt de tijd voor klanten die bellen. Gaat gerust bellend in magazijn kijken, neemt maten op omdat je dat online niet ziet staan. Erg tevreden.

Geen verbetertips!

Pluspunten

Snelle en correcte,levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en Goed

geen

Pluspunten

Snel duidelijk altijd goed

Nvt

Pluspunten

Correct, snelle levering en prima produkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gebeld en in het vak naar produkt gekeken voor de juiste maat dit is toppie, tevens volgens afspraak de volgende dag geleverd.

op dit moment geen idee tot nu alles dik tevreden

Pluspunten

Nette correcte klantenservice waarbij gedegen advies wordt gegeven. Helm voldoet geheel aan verwachtingen en ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan!

Pluspunten

Bestelling wordt correct behandeld. Snelle levering, minder dan 24 uur, zelf voor België, ongelooflijk.

Niets aan te merken.

Pluspunten

Alles snel en correct geleverd. Snel antwoord op vragen.

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie producten en netjes op de hoogte gehouden via e-mail.

De overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de mobiele website.

Pluspunten

Gebeld voordat ik de bestelling plaatste. Ben heel vriendelijk te woord gestaan en heb goed advies ontvangen. De helm zit uitstekend op t hoofd van mijn dochtertje van 4.

Pluspunten

Super snel geleverd Had een vraag over een product snelle reaktie terug en voor mijn binnen 24 uur alles opgelost. Top als ik nog wat nodig heb ga ik beslist eerst bij de Helmspecialist kijken.

Als je het juiste woord weet op de website is het zo gevonden. Maar zou ook graag bijvoorbeeld alle producten op een pagina willen zien zodat als je iets zoekt en de naam niet weet makkelijk kan Window shoppen.

Pluspunten

Snelle en goede levering ,super

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen