Van keuze tot levering: alles top !

Zeer ruime keuze, vlotte en duidelijke bestelprocedure, zeer snelle levering. Ik zou niet weten wat ik meer kon wensen... TOPwinkel!

Snel en goed

Eerst even gebeld of een bepaalde XS maat helm echt op voorraad was, daarna snel besteld en volgende dag in huis!

Geweldige service snelle verzending en top qualiteit

Ik ben heel tevreden over de helm. De manier hoe die verzonden word. En hoe snel die verzonden is. Prijs en qualiteit zijn perfect

Great Service and really quick

I ordered a new helmet for a present and it arrived so quickly and was exactly what it looked like - im very happy with it

Beter dan verwacht voor een goede prijs.

Ik had een helm besteld via de site waarvan ik dacht dat het gewoon een standaard, niet zo speciaal dingetje was. zodra ik hem geleverd kreeg was ik verbluft van de kwaliteit en het uiterlijk. Ik zou er wel graag een gebruiksaanwijzing bij willen van de verschillende functies zoals: het vizier eraf halen.

Vlotte en goede service

Na eerst telefonisch contact waarin goede en informatie werd verstrekt een hele vlotte levering. Helm per goed en voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering. Niks is minder waar voor 20:00 besteld morgen in huis. Top Ook netjes de snelle reactie met mail verkeer respons.

Geweldig geholpen.

Ik had de helm te klein besteld, maar is super opgelost.

Super bedrijf

Super snelle levering Perfecte helm..voor zeer weinig geld Toppers!!!

Perfecte levering !

Helm is helemaal zoals verwacht , perfecte levering !

Goede kwaliteit en snelle levering.

Savonds om half 8 een crossbril besteld, volgende dag geleverd. Kwaliteit is goed. Nog een vraag per mail gesteld en kreeg zeer snel reactie terug.

Heerlijk warme handschoenen!

De handschoenen zijn heerlijk warm en werden snel geleverd.

Duidelijk snel voordelig.

Een overzichtelijke site. Fijn, dat de reviews bij de verschillende producten leesbaar zijn. Altijd fijn pm ervaringen te lezen en te vergelijken. Model handschoenen op advies maatje groter besteld. Zitten fijn. Wel blijf ik koude vingers houden, na ritje van 20 min op scooter bij min 2 graden.

goede service

Zocht een donker vizier voor mijn helm. Die kon ik nergens op het internet meer vinden. En aangezien ik de helm bij hun had gekocht, heb ik een mail gestuurd of dat vizier nog te leveren was, en zij konden hem gelukkig nog wel bestellen bij de fabrikant. Top geregeld!!

Ruim aanbod, snelle verzending

Ik was op zoek naar een helm, hier terecht gekomen om het ruime aanbod van helmen. Na bestelling had ik de helm de volgende dag al in huis. Bedankt!

Super snelle levering en top behandeling

Goed advies snelle reactie op vragen en super snelle levering

Prima en correcte service

Snel en correct

Snelle levering super

Raad ik zekers aan super tevreden

Goed professionel bedrijf

De helm was goed verzonden, en ook nog is heel snel! Helemaal mooi ingepakt en verpakt. De helm was er binnen 2 dagen.

Helm was er snel en in goede verpakking

Uitstekend bedrijf met prima service

Maandag handschoenen besteld en werden dinsdag geleverd, top! Had bij bestellen een verkeerde postcode ingevuld en dat werd gelijk rechtgezet. Pasmaat handschoenen is ok, nog geen ervaring mee maar zien er goed uit en voelen lekker warm.

Mijn pakje was Snel verzonden en alles dat ik besteld had was zoals ik had verwacht top!!

Alles naar verwachting top!!!

top

Goede service!

Goed geholpen via de telefoon en alles werd snel bezorgd. Ze hebben het gewoon zelf bij ons gebracht vanwege de redelijk korte afstand. Binnen een paar uur hadden we de helm al in huis!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen