Zeer zeker goede helm met pinlock

Ben meer dan tevreden. Helm is goed en heb geen last meer van slecht zicht

Handschoenen zijn snel aangekomen, betaalbaar en van goede kwaliteit!

Fast and easy, and no additional internaltion trasportation costs.

Now I own a large topcase (Coocase Astra), and I'm very happy with it.. and how fast and easy it came to me.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Product snel geleverd, helemaal top.

NVT

Top levering

Goede website en concurerende prijzen. Prima ! Groet , Jan

Ik heb de helm online besteld en de volgende dag geleverd in keurige staat jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit veder een top helm een aanrader

Topper

Smiddags besteld de volgende middag in huis Prima product .

Geweldig bedrijf

Heb hier mijn helm gevonden. Ze hebben erg veel keus. Ik had de helm online besteld en had hem binnen twee werkdagen in huis. Ik had alleen de helm een maat te klein besteld. Dit was geen probleem ik kon hem gewoon ruilen voor een maat groter. Ik heb na telefonisch contact besloten om gewoon bij ze langs te gaan, aangezien het maar een half uur voor mij rijden is. Hier werd ik erg gastvrij ontvangen. Ik heb de helm omgeruild voor een maat groter, deze kom ik gelijk passen. Ook hebben ze gelijk de meegeleverde pinlock er voor mij ingezet, echt top service! Ik ga hier zeker weer wat bestellen in de toekomst ;) Bedankt!

Mooie helm snelle levering!

Mooie helem, zoontje is heel blij mee

Duidelijke site

Duidelijke site en bericht van levering.

Snelle levering, ruime keuze, duidelijke website.

Op de helm die ik heb zit standaard een donker zonnevizier, maar deze kan ik savonds natuurlijk niet gebruiken. Bij helmspecialist.nl vond ik hetzelfde vizier maar dan de heldere variant. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis! Ook netjes verpakt en niet in een onnodig grote doos.

super

Snelle levering en het product is net zo als afgebeeld. Top!

Super snelle levering!

S'middags besteld, een dag later thuis. De maattabel is prima bij deze helm. Helmspecialist is dus echt een specialist!

goede site, snelle levering

snelle levering, mooie verpakking alles ok

Snelle levering, prima product

Snel verzonden, de doos van het product was wel duidelijk een beetje beschadigd maar vanbinnen zag alles er goed uit.

Klantvriendelijk

Mooie helmen besteld, snel verzonden. Maatje te groot, dus ik kan gemakkelijk retourneren en omruilen voor een kleinere maat.

Goede service, ik had nog vragen over mijn bestelling en kreeg zeer snel en duidelijk antwoord.

Snel

Snelle bezorging, jammer dat ik zelf t verkeerde artikel had besteld. Was geen probleem, kreeg ook mijn geld snel terug.

Snelle levering en super mooie helm

Snel en goed

Goede website. Goed product. Goede en snelle verwerking bestelling.

TOP!

TOP!

Onderdelen voor mijn helm gekocht, past perfect en voor een goede prijs.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen