Heb een mooie roze witte helm besteld in maat m past precies . de kleuren in t echt zijn nog mooier dan op de foto. ook zat de helm goed in gepakt zelfs met een helmhoes waardoor er weinig kans was op beschadigingen . Ik ben een super tevreden klant en kan binnenkort examen doen met een opvallende helm

Had de verkeerde maat binnen gekregen. Meteen contact opgenomen en toen is er meteen nog een paar in de goede maat opgestuurd. Super service!

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik had een helm besteld die achteraf toch niet mijn smaak was. Mocht hem omruilen op een dag dat ze eigenlijk gesloten waren. Gelukkig voor mij kwam net de postbode en mocht ik mee naar binnen en een nieuwe helm uitzoeken. Topservice..

super stond op 48u leveren belgie

48u leveren is al de dag erna afgeleverd voor de rest nog niks om over te klagen

Top levering van helm onderdeel/accessoire

Fijne en zeer snelle levering van een vizier voor mn helm. Vizier is erg schaars dus erg blij met de voorraad en levering! Thanks!

Goede kwaliteit, snelle service

Fijne helmen, precies volgens de omschrijving. Was snel binnen.

Wat een service

Een helm besteld, maar bleek helaas niet de juiste pasvorm te hebben. Retour gemeld, bevestiging en akkoord snel ontvangen. Pakket retour en binnen 2 dagen al antwoord en akkoord. Binnen 3 dagen financieel afgewikkeld. Hoe snel wil je het hebben. Top service.

mooi afgeverkte helm

de helm ziet er zelf prima uit maar aan de zijkant van de kap zitten kleine beschadigingen

Very reliable!

Delivery was fast, the product is even better

Zeer service gericht en klantvriendelijk.

Zie hierboven.

Binnen 2 dagen geleverd

Helm besteld en volgende dag al aangekomen in de voormiddag!

Had een helm besteld rond 16u en had hem de volgende dag rond 10u smorgens al aangekregen!

Mijn helm is weer top!

Een schroef was uit mijn helm gekomen zonder draad. Bij Helmspecialist gewoon los te krijgen! Geweldig. Nog even wat extra zaken meegepakt en alles snel binnen. Mijn Helm is weer top! Blij mee!

Goeie website, goeie prijs en snelle levering

Ls2 helm gekocht, perfecte prijs kwaliteit

perfect geregeld

Op vakantie op Gran-Canaria een motorscooter gehuurd,daarbij een prima helm gekregen. Zo perfect dat ik thuis ook zo’n helm wilde hebben. Even googelen en kijk aan de Helm specialist komt direct tevoorschijn. Goede prijs en goede kwaliteit….

Levering snel en produkt prima

Zeer zeer kontent

Had helm besteld maar ik had de verkeerde besteld. Heb een mailtje gestuurd, onmiddellijk antwoord terug. Op mijn vraag of het mogelijk was om te ruilen werd me onmiddellijk gemailt dat het geen probleem was. Dus zeker tevreden van communicatie en service. Mvg fam terryn/vermeersch

Precies zo als op de site

Snelle levering. Goede communicatie

Goei vlotte service en klantvriendelijkheid

Helm besteld vlotte levering, vraagje over extra vizier, volgende dag kunnen bestellen, gr Ad

Helm is snel aangekomen en content mee

Ok

Perfect.....

Goed advies en een fijne helm

Ik was op zoek naar een wat goedkopere enduro helm. Deze had ik op de site gevonden maar was helaas niet meer op voorraad in mijn maat. Advies via de mail van helmspecialist gekregen voor een vergelijkbare ook voor de juiste maat. Het mailcontact was snel en klantvriendelijk. In 1 dag werd de helm bezorgd. Ik ben blij! Chapeau voor de helmspecialist.

Ik bestelde om 17:00 uur en de volgende dag Om 13:00 uur had ik het al binnen

Perfecte service

Snelle levering, behulpzame klantendienst

Perfect!

Bestellingen kwam precies tussen de vermelde tijd binnen en geen krasjes niks!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen