Goede site, snel een keuze te maken voor een goede prijs en snel geleverd

Veel keuze, snel een keuze te maken door de aanwezige review. Leuke helm voor een leuke prijs. En snel geleverd.

Goede service en overzichtelijke site!

Mijn ervaring met uw bedrijf is uitstekend! Een goede overzichtelijke site en super goede service.

Veel spul op voorraad en mijn vizier bij meerdere winkels niet te krijgen en hier vond ik meerdere op voorraad

Gewoon goed

Graag betere fotos van de helm voor de toekomst

snelle levering alleen jammer dat de baclava die ik erbij besteld had van slechte kwaliteit is

Super snelle levering!

Ik kreeg het pakketje heel snel.

Super snel geleverd. Mooie helm!

Ook ruilen is geen probleem. Ik had de verkeerde maat besteld maar was snek opgelost

Zeer snelle levering en heel goede kwaliteit voor een goedkope prijs. Het is zeker een aanrader

Snelle verzending, lastig retourneren.

Snelle verzending van 2 helmen. Goede deal op restanthelm, kinderhelm was helaas te groot. Retourneren is helaas lastig (zelf retour formulier printen en invullen met order informatie) en niet gratis.

Voor herhaling vatbaar - Gewoon super

Zeker en vast een aanrader

Goede helm zit als gegoten.

Mooi,handig bij mooi weer en past goed

Uitstekend geholpen, snelle levering en prima advies!

Ik was laat met mijn bestelling, maar door hulp van de Helmspecialist kreeg ik een dag voor mijn vakantie en op tijd de nieuwe helmen geleverd! Zeker een aanrader voor een volgende aankoop!

Snelle service en levering bij goede prijzen

Helm gekocht voor een super goede prijs ziet er mooi en netjes uit en super snel bezorgt

perfect

prima op tijd bezorgd goede helm

Keurig en op tijd geleverd

Mooie helm past goed vlotte levering

Goede snelle service

Prijs kwaliteit top! Goede en snelle service

Super goed !!!

Super snelle levering perfect

De levering was mooi op tijd . Ook was het artikel zoals deze omschreven stond op de site .

Pinlock

Past en werkt perfect

levering volgens afspraak, alles in orde

Gelukkig is de maat van de helm goed. Het was jammer geweest als ik de helm zelf retour had moeten sturen.

All good

Fast delivery

Mooie artikelen voor een mooie prijs!

Ik ben zeer tevreden met het door mij bestelde artikel.

Erg comfortabele helm

De helm die ik heb besteld is erg comfortabel en hij past perfect, ik ben er erg blij mee.

Dikke dikke prima

Goed keus, goede prijzen en absurd snelle levering .......dus......dikke dikke prima

Zoals het hoort

Juiste producten snel geleverd. Tijdstip van levering klopte ook. Fijne helm die er prima uitziet. Geen ervaring met klantenservice.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen