super

Snel geleverd product is zo als omschreven op de webshop zou Helmspecialist aanbevelen aan anderen

Geweldige service!

Een tijdje geleden bestelde ik een helm, waarover ik kort daarna bericht kreeg dat deze niet meer leverbaar was. Erg jammer, want het was exact waar ik naar op zoek was. Een alternatief zat er dus niet in. Echter zaten ze niet stil en hield de Helmspecialist mij keurig op de hoogte van de levertijd. Toen de helm onverwachts toch binnenkwam kreeg ik meteen bericht en de volgende dag kreeg ik de helm binnen. Kortom geweldige service dus, met een team dat graag met je mee denkt!

Very Nice

Mijn helm en handschoenen waren snel geleverd. Niks was beschadigd. 10/10.

Goeie kwaliteit helmen

Genoeg keuzen uit helmen mn voorige 2 helmen kwamen iik bij helmspecialist vandaan

Snel verzonden

De helm die ik wilde was nergens meer leverbaar in mijn maat en kleur, bij helm specialist wél. Zondag besteld, dinsdag in huis, blij mee!

Super service

Via WhatsApp snelle reactie, en mee gedacht. Na bestelling binnen 1 dag de bestelling ontvangen.

Beste service

Helm retour binnen paar dagen geld retour

Mooie helmen, snelle levering

Een helmleverancier die doet wat hij belooft

De helm van mijn keuze bij deze winkel gekocht. Eerlijk antwoord over de voorraad. Snel verzonden: de volgende dag ik huis.

Tevreden klant en zeer snelle levering

Heel tevreden klant , de maat had ik verkeerd ingevuld , maar toch snel kunnen veranderen . Volgende dag had ik mijn helm al in ontvangst . Heel betrouwbare site

Prima en zeer snel

Zeer snel en correct

Topservice

Ik had een AGV helm die na een jaar mankementen vertoonde. Na een correspondentie , foto's gestuurd van de helm. Hierna bleek het een productiefout bij deze serie en heeft helmspecialist geregeld dat ik het aanschafgeld terugkreeg of het verrekend zou worden met de aanschaf van een nieuwe helm. Ik heb ook goed advies gekregen voor de aanschaf van de nieuwe helm.

Super !

Alles is goed verlopen. Bedrijf denkt goed met de klant mee.

Snelle levering, waar voor je geld

Zeer tevreden, goed product en zeer snelle levering.

Super snelle service en levering

Goed product. En super snelle levering 18:00 besteld. Dag erna 12:00 in huis. Helm past perfect.

Prima service snelle levering

Tijdens het bestelproces de verkeerde helm besteld. Hierover dezelfde avond contact gezocht, de volgende dag een bericht met de gewijzigde bestelling. De dag erop de juiste helm thuis!

Komt hun afspraken na

Echt top ik had een helm nodig voor de volgende dag en was er gewoon binnen 24 uur van bestelling echt top en verkopen top kwaliteit

supersnel

beste prijs ,vlugger leveren kan niet

Interessante prijzen en snelle levering

snel en goede kwaliteit

heb hier een vizier voor mijn helm besteld op zaterdag en was dinsdag binnen paste precies en omschreven zoals in de beschrijving stond en duidelijk door gegeven van de status van de order en hoe het vizier er uit zag

Na de verkeerde helm gekregen te hebben, alles de volgende dag opgelost voor mij en alsnog de goede helm binnen gekregen.

super

Perfect bedrijf

Helemaal top

Snelle verzending, maar ook een perfecte aftersale service. Erg blij mee

Gewoon top!

Omdat mijn oude helm aan het vergaan was, zocht ik een nieuwe. Zodoende kwam ik terecht bij helm specialist. De 1e helm min of meer zo gekocht. Maar bleek te klein te zijn. Ik heb wat mail contact gehad en heb goed advies gekregen, ze doen de moeite om mee te kijken, sturen mij linkjes voor helmen. Gewoon wat bij mijn budget past. Geen gezeur, geen gezeik maar gewoon top service. Als dat nu eens overal zou zijn, zou de consument veel shop plezier beleven. Zou hun zéker aanraden, wat ik dus ook gedaan heb bij maat van mij.

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen