Perfect!

Snelle levering , alles keurig netjes bestellen ging ook vlot !

Mooie helm voor een mooie prijs

Goede kwaliteit en zeer snelle levering!

Prima helm ontvangen

Prima helm ontvangen goede maat nu alleen nog keer kijken na een linlockvizier zeer zeker een aanrader

Netjes geregeld

Helm was toch te klein. Teruggestuurd en na 2 dagen al geld retour. Netjes geregeld!

Snel én met kwaliteit geleverd!

De helm werd zo snel mogelijk geleverd (2 dagen vanwege koningsdag) en ook met kwaliteit. Goed verpakt en via de mail info gekregen.

Goed.

Binnen een werkdag netjes en goed verpakt geleverd.

Vlugge service, maar retour is heel duur!!!!

Vlugge service, maar retour is heel duur!!!!

Top service!!

Besteld, dag nadien geleverd, goede tip gekregen!

perfect

vlotte service

top helm

Goede service en snelle levering

Geweldige site en service!!

Op Zaterdagavond heb ik mijn helm besteld en deze werd Maandagochtend al bezorgd! Echt super geregeld! Ook de website is heel duidelijk ! Ik heb een MT Jethelm besteld in de maat XXL , deze past mij perfect ! Ook als ik deze lange tijd draag, heb ik geen last van drukpunten op mijn hoofd ! Dank je wel Helmspecialist.nl. !!!

Top,

Had per ongeluk een klein foutje in het adres gemaakt, dit is door helm specialist direct opgevallen en gecorrigeerd.

Super snel goed product top

Goede duidelijke website snelle levering kortom prima

Snelle levering, grote keus,

De besteld helm was te klein, geruild, en op advies van gekozen voor een ander type helm, prima service.

Goed en mooi product. Past perfect. Snel geleverd. Snelle reactie op vragen. Zeer scherpe prijs!

Snel en goed

Super snelle levering weer! En de helm ook weer zoals verwacht,, goed dus.

Uitstekende levering

Mooie helm voor een scherpe prijs en zeer snel geleverd. Duidelijke site met goede informatie.

Prima kwaliteit en uitstekende service! Snelle levering

Super snelle levering en vriendelijke klantenservice.

supersnelle levering en de klantenservice was snel bereikbaar en vriendelijk en probleem was snel opgelost.

Snel en goed

Goed geholpen

Mooie helm geleverd snelle levering

Caferacerhelm besteld naar verwaching gekregen. Goed verpakt

Direct goede pasvorm

De dag na dat ik de helm had besteld werd hij ook geleverd. Door de perfecte pasvorm en het ingebouwde zonnescherm wordt scooter rijden iets veiliger.

Zeer goed!

Een helm moet je gewoon passen in de winkel.Helaas is dat op het moment moeilijk, vandaar dat ik er een online besteld heb. Instructies opgevolgd en past perfect!

Jethelm snel en keurig geleverd!

Jethelm besteld bij Helmspecialist.nl, Keurig en snel geleverd! Vriendelijke en behulpzame website die snel antwoord wanneer u een vraag stelt over een bepaald artikel! Wat mij betreft een echte aanrader!!

Zit goed maar let op

Voor dag ik mijn helm besteld had ik nog even mij hoofd op gemeten en dat was wel echt van belang want hij is best strak om je hoofd maar dat hoor wel dus let geid op

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen