Correct en snel geleverd

Een positief gevoel

perfect

Snelle levering en goed verpakt

Retourneren kost geld

Bij het bestellen staat er verzendkosten gratis. Maar als je het product terug willen sturen is dit voor eigen rekening. Tegenvaller, tegenwoordig is is dit overal gratis!

Top super helm zit lekker

Ik ben super blij met deze helm hij zit goed ziet er goed uit super goede kwaliteit kortom koop hem ook

Super goed

Moest iets hebben voor mijn helm. En kon het nergens vinden. De helmspeciallist heeft het gevonden. En daar ben ik ze zeer dankbaar voor, anders had ik een andere helm moeten kopen. De service was echt super. Ik kom zeker weer...

Zeer goed op alle vlakken

Prettige site met uitstekende zoek mogelijkheden, fijne klantenservice, oa via Whatsapp en email. Snel verstuurd en erg goede prijzen. Echte aanrader!

Prima service en contact

Op vragen wordt direct gereageerd!

Betrouwbaar

Een mail gestuurd, deze heel snel en eerlijk beantwoord gekregen. Doordat het een duidelijke site is en goede service gaf mij dat de doorslag op een aankoop . Ook zoals geplant op de site,super snel geleverd !

zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Ik heb een helm besteld die met een klein defect aan het vizier geleverd werd. Dit heb ik gemeld via de klantenservice waarvan ik zeer snel een reactie kreeg. Daarna hebben ze me een nieuw vizier opgestuurd. Erg tevreden.

Overzichtelijke en coreecte levering.

Buitengewoon snelle levering en zeer goede aftersales/service

Levering van gekochte goederen binnen één dag. Tevens zeer goede aanvullende adviezen. Wordt zeer goed met de klant meegedacht. Top!

Stoere helm

Mooie helm! Zit goed en is mooi afgewerkt. Vlotte levering

Snel, goed verpakt en leuke prijs, prima

`Goede prijs & snelle levering !

Duidelijke website !

Snelle levering, product zoals omschreven en goed verpakt, top !!!

Goede kwaliteit

Snelle en goede levering. En de helm was precies zoals ik verwachte.

Vandaag besteld, morgen in huis

Mooie MT Jethelm besteld met skulls voor een goede prijs Was verwondert dat het de dag nadien al werd aangeboden, prima

Snelle levering en artikel van goede kwaliteit

Prima! Snel in huis

Top service en prijzen

Top ervaring heel veel keuze uit mooie en goedkope helmen snelle levering volgende dag was ie al binnen en hele goeie service had de verkeerde maat besteld belde ze op en de man legde precies uit hoe ik hem kon terug sturen en en andere helm kiezen helemaal top Raad de helmspecialist dan ook voor iedereen aan Gr gerrit

Er is mij een geweldig goed product geleverd voor een hele mooie prijs.

Er is mij een hele stoere helm geleverd waarvan het vizier in de helm wordt geschoven wanneer je het niet gebruikt, dit was echt een onverwacht leuke verrassing, daarbij kun je bij het op maat maken van de kinriem het losse eind wegwerken in de helm dus geen geklapper onder het rijden. Super snel geleverd in een verpakking zonder poespas, al met al chapeau.

Buitengewoon goede service

Fantastische helm en service

Goeie prijs, snelle levering en top service.

Top service, snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt.

Grote collectie en goede service

Uit het grote aanbod aan helmen heb ik een keuze gemaakt. Al mijn vorige helmen, van het merk Nolan, had ik maat S. Du had ik nu ook de nieuwe LS2 helm in maat S besteld. Binnen 1 dag geleverd en meteen uitgepakt. Blijkt deze helm wel een kindermaat. Maar bij navraag blijkt deze maar S gewoon S te zijn. Dan verschilt de maat gewoon per merk. De verkoper adviseerde mij om de nieuwe helm nogmaals te bestellen en dan 1x M en 1x L. en dan de 2 helmen die niet goed zijn terug sturen. Zo gezegd zo gedaan. Maat L blijkt voor mij de juiste pasvorm te hebben. S en M zijn retour gedaan. Alles bij elkaar genomen, top advies en top service !!!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen