Goed product, snelle levering!

De beschrijving van de artikelen komen goed overeen met het product, ook worden de producten snel geleverd.

Super snelle levering, keurig verpakt

Helm gekocht, snel geleverd en juiste maat.

top, goede levering en zoals omschrijving. zal zeker vaker bestellen

top, goede levering en zoals omschrijving. zal zeker vaker bestellen

Een hele snelle levering . Goed mail contact gehad

Bardzo sprawna i szybka reakcja i wysyłka.P

Z towaru jestem zadowolana.

Snelle levering,prima.

Pinlock vizieren besteld,snel geleverd.

Uitstekende service en snelle levering

Super snel en goed verzonden product was precies zoals omschreven!

Zeer prettig ervaren en snel

Top service, snel te woord gestaan.

Helm besteld, vanwege een foutje in de site telefonisch contact gehad. Supersnel alles geregeld en vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag mijn bestelling al binnen! Had bij de helm een helder vizier besteld dus weer even telefonisch contact hoe deze te vervangen, ook toen weer perfect geholpen.

top service

snele levering en goede service

Uitstekende producten voor acceptabele prijzen.

Snelle levering en veel keuze voor een goede prijs.

Perfect product, vriendelijk en kundig advies.

Er is goed met mij meegedacht!

Zeer snelle levering! Helaas paste de helm niet... Goed en duidelijk terug stuur beleid.

Snelle levering!

Zondag besteld, volgende dag in huis top.

Snelle levering! Correcte prijs

Goede snelle service

Geweldige klantenservice! en goed advies :)

Ik wilde eigenlijk een andere helm hebben maar dat model bleek niet leverbaar. Mijn 1e aanvraag op zondagmiddag gestuurd via het contactformulier. 's Avonds al een antwoord! Wow ! Maandagmiddag de knoop doorgehakt en een MT helmets Duo Synchronicity SV besteld. Dinsdagmiddag geleverd! Hallo Jumbo... De foto's doen de helm geen eer. In het echt veel mooier! Ik heb een dikke kop dus pasvorm is voor mij heel moeilijk, maar de MT past schitterend! En dan, ook niet onbelangrijk, de prijs. Heel erg betaalbaar! Dus ik ben heel tevreden.

geweldig

heel klantvriendelijk

Zeer goed, goede kwaliteit

Dankzij Marco een juiste helm met goede pasvorm gevonden en zeer geschikt voor brildrager

Zondagnamiddag besteld, maandagvoormiddag geleverd in België! De helm zelf ook dik in orde, super gewoon!

Snelle en goede levering

Snelle en juiste levering product. En een goede begeleiding van maatvoering. gr jos

Zeer goede service. Besteld en snel thuis bezorgd.

de keuze is reuze en levering nog sneller als Max Verstappen

prijs kwaliteit is gewoon goed en de site is overzichtelijk.

Snelle levering !

Zeer snelle levering ! Product is ook lijk omschreven.

snelle service

Aankoop snel geregeld via internet, levering snel gefixt en als je een dag later in de avond via mail een vraag stelt het antwoord ook binnen een half uur.. Top!!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen