Goed snel geleverd

komen hun afspraken volledig na top +

vlot en correct meer moet dit niet zijn. web winkel is zeker een aanrader.

Eindelijk een helm die past

Ondanks de moeilijke maten van mijn hoofd en de zeer goede service van "Helmspecialist"heb ik eindelijk een helm die goed past en nu nog beter dank zij de wangstukken xxl in een xxl helm. Vlotter kon het niet verlopen en nog wel "online"

Super snel geleverd

perfecte service

Snelle levering en goede kwaliteit

Super snelle service

Prima helm voor dit geld, binnen 1 dag in huis.

Perfecte service!

Zeer goede service, snelle levering en vlug antwoord bij vragen mbt omruilen te kleine helm. Zeer tevreden.

top alles is naar wens

uitstekend

Super snel geleverd, niet te duur.

Goede snelle service

Prima geholpen !

Ik heb gecommuniceerd kan via de mail en What's app, duidelijke snelle antwoorden hierop.

Helm en wat andere dingen gekocht maar was niet voorradig volgens de site. Gebeld vriendelijke persoon zei dat het gewoon voorradig is. S middags besteld volgende dag binnen ,voor een goede prijs.

Snel verzonden en zoals beloofd de volgende dag in huis. Jammer genoeg leek de helm wel donkerder op de foto dan het werkelijk is maar dat is bijzaak. Alles mooi verpakt. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

Snel en prima

Mijn ervaring met helmspecialist was heel erg goed vanwege de snelle levering en de kwaliteit van de geleverde spullen

Snel geleverd, goede service

Mooie helm voor weinig geld

Goed snel en duidelijk

Om 19:00 besteld volgende ochtend in huis, snelle levering duidelijke site en prima prijzen.

zien, bestellen en gebruiken binnen 24u

ik ben gewend in deze tijd dat bezorging lang(er) op zich laat wachten of zelfs niet aankomt. Hier was ik zeer verbaast dat het juiste artikel sneller was dan de track & trace

Snelle levering. Product zoals omschreven.

De jethelm werd snel geleverd en komt overeen met de beschrijving.

Prettig contact en meegedacht met de klant

Ik had een helm online besteld waarvan bleek dat het zonnevizier niet over mijn bril heen paste. Op de motor naar Surhuisterveen gereden om de helm te retourneren en prima geadviseerd over een passende vervangende helm waardoor ik nu toch voorzien ben van een goed passende systeemhelm. Top.

Betrouwbare firma, komt afspraken en beloftes na.

Overzichtelijke site, goede service!

Zeer mooie helm! Helaas iets te klein,geen grotere maat leverbaar. Verder goede service en snel geleverd

Super snelle levering en prima prijs !!

Handige en overzichtelijke website.

Het geld van de helm zegt wel wat over de kwaliteit

Goede pasvorm, helaas na een val van de helm stuk lak van de helm en de scheuren staan er in. Niet een hele sterke dus...

Supertevreden

Heel correcte en snelle service. Bovendien : helm was te klein en werd probleemloos gewisseld voor een grotere. Thx Helmspecialist

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen