Snelle en correcte levering!

Goeie helm!!

De helm paste perfect en de kleur is precies zoals op de foto!

Uitstekende webshop

Eerst advies gevraagd over een helm en duidelijk antwoord gehad, toen besteld en andere dag thuis en achteraf betalen. Pakket perfect ingepakt en verstuurd. Kortom een perfecte webshop voor motorhelmen en een aanrader voor andere kopers..topwebshop!!!

Overzichtelijk site en snel geleverd

Het juiste product snel gevonden op de site en is snel geleverd

Helemaal super!

Snelle levering en produkt precies zoals verwacht!

goede prijs,kwaliteit prima zeer tevreden

Prima behandeld ,snel bezorgd

heel erg tevreden

alles prima in orde...

zelfs na omruiling andere maat geen enkel probleem,, alvast bedankt...

Snelle levering, goede kwaliteit

Lekker snel geleverd en prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.

Er was een probleem, dat is direct opgelost. Mail gestuurd op zondag en kreeg die dag nog antwoord. Top!

Netjes verpakt en snel bezorgd.

Gewoon goed.

Prima snelle levering.

Deze cross bril past mooi over de helm, beschermt goed. Blij mee!

Niets op aan te merken

Prima netjes op tijd geleverd, Keurig verpakt

Aanrader

Goede service, goede kwaliteit, goede prijs

Super snel

Bestelling volgende dag thuis in Belgie

Een top helm.

Ja weetje het is een onwijs mooie helm en dat voor dat geld echt niet Noor maal, Het was nog wel een dingetje om de pinlock er in te maken maar dan is het zeker de moeite waard en ook voor mensen met bril gaat echt makkelijk om die er tussen door te doen dus ja ik ben er echt heel erg blij mee.

Gewoon goed geregeld.

Om 18.00 een helm besteld. Nog een mail achteraan gestuurd met een vraag. Binnen een uur had ik netjes reactie op mijn mail, en de volgende dag om 17.00 had ik mijn nieuwe helm in mijn handen. Keurig ingepakt. En ze waren ook nog eens de goedkoopste voor de helm die ik uitgezocht had. Ik zou hier zo weer bestellen.

Het kwam snel toe zelfs in belgie al na 24u

vriendelijk en goede service

goede service

Supersnel

Ja gewoon Snelle levering

Super snelle service

Binnen een dag alles binnen, super geregeld

Snelle levering en een goed product, nu geen last maar van vocht aan de binnenkant van het vizier.

Helm werd snel geleverd. Helaas was de maat van de helm niet goed. Stond verkeerde maat op de doos van de helm, kan gebeuren. Kon de helm kosteloos terugsturen en er wordt een nieuwe opgestuurd

Als je het zo graag wilt weten dan zal ik je zeggen dat je de maattabellen van de handschoenen wel door de wc kunt spoelen want die kloppen bij lange na niet de lengte van mijn handschoenen is goed maar de wijdte is te krap ik probeer dat een beetje met geregeld ledervet in te smeren zodat ze beter passen dus dat is geen reclame.

Aandacht voor de klant en snel

Ik zag een helm elders goedkoper en daar was over te praten. Snelle goede communicatie. Daarna supersnelle service. MT Le Mans 2 Jethelm. Topproduct en topservice, dat maakt me blij. Aanrader!

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen