Snelle levering vriendelijke mensen

Betrouwbaar.fijn

Snelle afhandeling.betroywbasr bedrijf.dat is fijn. Dank voor goede service Groet.

Goede en correcte service !!!

Correcte service en op tijd geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima helm voor dat geld!!!

Helm gelijk getest na het ontvangen en wat me opvalt is , dat de helm super geïsoleerd is. Weinig ruis tov mijn vorige Caberg en op de andere punten volgens verwachting!!

Knappe helm voor een knappe prijs en snelle levering

Mooie korting op kwaliteitshelm & Snel verzonden

Leuke korting op een mooie goede helm. Snel besteld snel verzonden, Snel plezier van

Superbe

Je recommande !

Meest snelle klantenservice ooit.

Na mijn bestelling (op zondag)kwam ik erachter dat ik nog 1 item extra wilde bestellen. Via de servicemail (om 23.50u)een vraag gesteld of het artikel nog kon worden bijbesteld en samen verzonden kon worden. Binnen 10 minuten reactie inclusief betaallink ontvangen en na 2 dagen alles correct en netjes ontvangen. Zeer tevreden en echt nog nooit maar dan ook nog nooit zo een snelle en complete reactie/service gehad. Een welverdiend compliment.

Prachtige helm snelle levering.

De helm ‘s avonds besteld. De volgende ochtend in huis. Super snelle levering. De helm zelf is prachtig.

Super snel

Geweldige super snelle levering zeer vriendelijk geholpen door de telefoon goede helm kwa prijs kwaliteit

Goede webshop met een fijne klantenservice

Met een vraag contact gehad met de klantenservice via Whatsapp. Goed geholpen en tot een goede overeenkomst kunnen komen. Ze doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Nu zeer tevreden met mijn nieuwe helm.

Ze bestaan nog, bedrijven die gewoon doen wat ze zeggen

Makkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden worden van de verzending. Goed verpakt afgeleverd.

Snel en goed!

Mijn bestelde producten waren snel in huis en zien er heel goed en kwaliteitsvol uit. Ben er super blij mee!

Commande non-remboursée après refus du colis

Une commande passée sur Amazon sous leur compte The_Helmetdiscounter. J'ai refusé le colis à la livraison et ne suis toujours pas remboursé (après plus d'un mois de réclamation). TNT confirme le refus du colis seulement (d'après le vendeur) le colis aurait été relivré le lendemain au lieu d'être réexpédié à l'expéditeur... Plus de réponse du vendeur depuis presqu'une semaine... #Helmetdiscounter #Helmetspecialist #TheHelmetDiscounter

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlugge verzending. Alles naar wens.

Mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Vlotte service.

Snelle en goede levering.

Goede omschrijving op site , voldoet helemaal aan verwachting

Prima service, snelle levering, goede prijs

Geen gedoe, komt mooi op tijd, goed verpakt. Dikke prima!

Positief!

Veel en juiste informatie en goede foto’s van het product. Snelle levering.

Mooi design en geweldig zit comfort

Ik had bij een vriend een LS2 helm altijd geleend en ik vond deze goed zitten dat ik hem ook heb besteld. zelfde maat maar wel een ander design. Hij staat ontzettend stoer

Mijn helm de LS2 FF353 Rapid Happy Dreams glans zwart glow vind allen die blacklight foto een vertekend beeld geven van de glow veder erg tevreden mooie helm goede service

Snelle levering, tevreden over product

Om 6 uur savonds besteld en de dag erna gewoon om half 9 in huis helemaal super snelle levering!!!!!!

Goed product en heel snel geleverd!

Ik was op zoek naar een pinlock voor mijn helm. Helmspecialist was een van de weinige die de juiste had. Na het bestellen werd hij binnen 20 min bij PostNL afgeleverd en de dag erna had ik hem binnen. Paste als gegoten! Erg tevreden met Helmspecialist!

de ervaring was geweldig

de ervaring schrijf ik als een uitmuntende handeling In zaken doen en natuurlijk snelle levering

Dalweg 15

9231HW Surhuisterveen