Is snel bezorgd

Snel bezorgd Vind het alleen heel slecht dat je in deze tijd Zelf de kosten moet betalen om retour te sturen! Dus heel snel zou ik niet meer iets bestellen

Alles is vlot en perfect verlopen

Snel, goed en voordelig

Zoals de titel van mijn reactie spreekt; niets aan toe te voegen.

Grandioos

Snelle levering, goede prijs, een aanrader

Snel en goed geregeld

Helm bestelt dag ernaar in huis Kleine probleempje snel en goed opgelost Door helmspecialist!

Fijne winkel

De bestelling was snel gelegerd. En ik was blij met het product, ook de kwaliteit ben ik erg blij mee. Geen koude handen meer op de scooter !

snelle en goede bezorging

de bestelprocedure was duidelijk, en de verzending was heel snel.

Betrouwbare zaak

Verschillende keren bestelling geplaatst,duidelijke communicatie en snelle verzending. Goede kwaliteit producten, Voel me der veilig bij, net als op de weg

Duidelijk

Duidelijk en gemakkelijk via de mail, een aanrader!!

Ik ben zeer tevreden

Ik heb op 2 weken 2 helmen gekocht. Super service en top helmen. Ik ben een zeer tevreden klant. Het zal niet bij2 aankopen blijven.

Topservice, snelle levering, goed produkt

Topservice, snelle levering, goed produkt

De juiste keuze!

De helm past perfect. Ziet er heel goed uit en de zeer snelle service maakt dat ik heel blij ben met mijn aankoop.

Niet geslaagd maar prima service!

Helaas paste de helm niet en na telefonisch overleg wel een hoop geleerd over endurohelmen. Duidelijk genoeg kennis aanwezig om een correct en eerlijk advies te geven ook al is het resultaat dat ik nu eldwrs moet kijken voor een helm. Enige minpuntje is het fet dat je zelf de retourzending moet betalen maar daar tegenover staat vaak een scherpe prijs. Zeker een aanrader!

Zeer snelle levering en geweldig verpakt

Ondanks de drukke dagen van Post.NL kreeg ik de helm zeer snel geleverd. Prettig om te zien dat de helm zeer compleet werd geleverd en ook nog eens zeer netjes is verpakt. Het enige wat is miste is een Nederlandse gebruiksaanwijzing voor het plaatsen van de pinlock.

Goede service en snelle levering

Eenvoudig informatie te vinden obv selectie criteria. Prijsniveau is goed.

Netjes en zeer snel geleverd

Snelle levering.

Zondag besteld. De dinsdag erna was ie al geleverd.

Top!!

Op tijd en het juiste product! Ik ben tevreden. Vr gr Nemo

Geweldig product, netjes geleverd

Via helm specialist een mooie jethelm bestelt. De helm was netjes verpakt. Ben er erg blij mee hoop dat het weer snel beter wordt. Dan ga ik met de Zundapp op pad

Helm masker bevalt super! Snelle levering ondanks corona.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goed toegankelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

snelle service

heb mijn bestelling binnen 24 uur in huis

Super service

Goede informatie gekregen

Great service and product,highly recommending!

19:30 order placed,next day delivered nicely packed and secured! My son couldn’t be happier.

zeergoed

het was prima geleverd